Şimdi Ara

BU HAFTA AÇIKLANIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yoksa son güne kadar bekleyişler devam mı eder

• eger bugun icinde aciklanmazsa 25-26-27 3'unden birinde aciklanir
  • %90 28 temmuz
    %9.9 27 Temmuz
    %0.1 daha erken
  • 27 yi 28 e bağlayan gece açıklanır
  • 28 Temmuz'da açıklanacak. Saat 15.00-18.00 aralığında
  • Gece açıklanacağı kesin gibi bir şey zaten. Gündüz beklemeyin boşuna. Tahminim 26 temmuzu 27 ye bağlayan gece 01.00-02.00 arası.
  • kitapyazanyazar K kullanıcısına yanıt
    2.kanıtı gördükçe gülüyorum
  • açıklanır. ben açıklanır dedim diye geceleri nöbet tutabilirsin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

açıklanır. ben açıklanır dedim diye geceleri nöbet tutabilirsin artık
    asosyal egosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarginalEngineer

asosyal egosu

Alıntıları Göster
    öyle boş soruya böyle boş cevap. senin bilmediğini biz nerden bilelim. sonra ösymde çaycı muhabbeti dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

öyle boş soruya böyle boş cevap. senin bilmediğini biz nerden bilelim. sonra ösymde çaycı muhabbeti dönüyor

Alıntıları Göster
    Forumda ÖSYM'nin geçmiş yıllardaki açıklama sürelerine, yaptığı açıklamalara vs. göre yapılan karşılaştırmalar yapan arkadaşlar var; aslında konuyu bu tür yarı dayanaklı verilere hakim arkadaşlara sormuştum ve amacım birinin boğazına yapışıp 'bana tarih belirt' demek değildi. Ve buradan anlaşılan o ki sırf eleştirel amaçlı ve belki de ''like'' alabilme amaçlı olarak karşındaki kişiyi küçük düşürme çabası güden söylemler savurmaya çok arzulusun, sana bu tutumundan dolayı şans diliyorum.

• 27 Temmuz 2020 öncesi açıklanması çok zor.
  • hocam ara sira ping konusunu guncelleyebilir misiniz
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Tamam güncellemiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarginalEngineer

Forumda ÖSYM'nin geçmiş yıllardaki açıklama sürelerine, yaptığı açıklamalara vs. göre yapılan karşılaştırmalar yapan arkadaşlar var; aslında konuyu bu tür yarı dayanaklı verilere hakim arkadaşlara sormuştum ve amacım birinin boğazına yapışıp 'bana tarih belirt' demek değildi. Ve buradan anlaşılan o ki sırf eleştirel amaçlı ve belki de ''like'' alabilme amaçlı olarak karşındaki kişiyi küçük düşürme çabası güden söylemler savurmaya çok arzulusun, sana bu tutumundan dolayı şans diliyorum.

Alıntıları Göster
    ne diyosun birader ya
    bu kadar karşılaştırmaları yapan adamlar her gün 48 tane konu açıyor zaten. neyin tatavası bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.