Şimdi Ara

bu hafıza kartı nedir? ne işe yarar????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
47.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonum için 1 gb microsd sandisk hafıza kartı aldım. aldığım paketin içinde birde büyük bir kart çıktı. bunu aldıgım adama sordugumda adaptör falan dedi yani o da pek bilmiyordu.

işte resim

bu hafıza kartı nedir? ne işe yarar????

BU KART NEDİR??NE İŞE YARARR???

yardımlarınızı bekliyorum........

• bazı kart okuyucular bu ahrici okuycuda olabilir laptoplardaki gibi dahili olanlarda mini card ları okumazlar yani ordaki slot oraya oturmaz bu buyuk parcaya takarsın isini ole halledersin...

yada kartı buyuk slot kullanan bi fotograf makinesine takmak istedin ,telden cıkardıgın bu minik kartı buyuge monte edip yerleştirisin ve aynı islevi gorur...
  • micro sd tipindeki kartları sd karta dönüstüren bir adaptördür.
    aynı şekilde mini sd leri de sd ye dönüştüren aparatlar mevcuttur.
    hafıza kartının farklı cihazlarda ve okuyucularda kullanılabilmesini sağlar.
  • hepinize teşekkürler
  • bu pc ye olurmu olursa nereye takılır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

micro sd tipindeki kartları sd karta dönüstüren bir adaptördür.
    aynı şekilde mini sd leri de sd ye dönüştüren aparatlar mevcuttur.
    hafıza kartının farklı cihazlarda ve okuyucularda kullanılabilmesini sağlar.

pc de cart yuvası varsa oraya takılarak kullanılır...
  • çoğu notebookta standart sd/mmc cardreader yuva var,
    çok az masaüstü kasada standart kar okuyucu var, ama dert değil, zaten 10-15 tlden başlıyor card readerlar...
    o adaptör bi bilgisayara veri aktarırken lazım oluyor,
    çünkü microsdyi telden çıkardığın anda adaptörsüz takabileceğin yer max başka bi tel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram arttırmak işe yarar mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O bir adaptör. Yani Türkçesi çevirici.

MicroSD tipteki ( daha çok cep telefonlarında ve MP4 lerde kullanılır. ) kartı normal SD karta çevirmeye yarar. ( Genelde fotograf makineleri ve ilk kartlı cep telefonlarında kullanılırlar. )

Bende OCZ nin 2GB kiti var. Kutudan 1 adet 2GB MicroSD kart, 1 adet MicroSD den MiniSD ye çevirici ve bir adet te MicroSD den SD ye çevirici çıkıyor.

Bu sayede hafıza kartını normal hali ile cep telefonuma ( Önceki E50 idi. Şimdi X800 var ), MiniSD çevirici ile MP4 çalarıma ve SD çevirici ile de Fotograf makineme takabiliyorum.

Yani kısacası iyi bir şey.
  • Arkadaşlar bu kartı netbooka takıyorum ama görmüyor ya da ben bulamadım. Tam olarak nereye bakmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar bu kartı netbooka takıyorum ama görmüyor ya da ben bulamadım. Tam olarak nereye bakmam gerekiyor?

Sağında solunda küçük bir tuş vardır.Onu aşağı veya yukarı oynat.On / Off yazar zaten.On durumuna getir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Arkadaşlar bu kartı netbooka takıyorum ama görmüyor ya da ben bulamadım. Tam olarak nereye bakmam gerekiyor?

Sağında solunda küçük bir tuş vardır.Onu aşağı veya yukarı oynat.On / Off yazar zaten.On durumuna getir

On yaptım ama görmüyor. Bilgisayarım kısmında sabit disk sürücüsünün yanında çıkması gerekiyor galiba ama bende çıkmıyor. Uyumsuz galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.