Şimdi Ara

Bu haber gerçek mi çok merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alex’i tanıyanlar ‘O bir taşralı’ diyordu. Diego ise tam Avrupalı. Altı dili çok iyi konuşuyor. Diego; Alex ile Emre karışımı bir yıldız. Alex gibi durarak oynayan bir oyuncu beklemeyin

Herkes Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda transferi Diego Ribas'ı merak ediyor. Ne yer, ne içer, karakteri nasıl? İşte bu sorulara cevap verebilmek için hem kulüp yetkilileri hem de takım arkadaşlarıyla görüşmeler yaptım. Diego'nun en önemli özelliği disiplin. Yataktan ilk o kalkıyor, kahvaltıya ilk o iniyor. Disiplinli ve dakik. Takımın lideri olma yolunda ilerliyor.

ALEX KÖYLÜ, DİEGO AVRUPALI
    Sezonun başlamasıyla herkes onu Alex'le kıyaslayacak. Ancak takım arkadaşları şimdiden 'tarafını' seçmiş gibi. Alex'i yakından tanıyanlar "köylü" diye efsane oyuncuyu eleştiriyor. "Bakmayın gözlük takıp, elinde kitaplarla dolaştığına… Entelektüel yönü pek yoktu. Ancak Diego tam Avrupalı… 6 dili çok iyi derecede konuşabiliyor" diyorlar. Başkan Yıldırım'la pazarlık masasında yaşadıkları çok ilginç… Pazarlıkları hep menajerlerle yapmaya alışkın olan Yıldırım masada hep Diego konuşunca şaşırmış. Masada isteklerini bir bir sıralayan Brezilyalı yıldız, menajerini konuşturmamış bile… Bu onun ne istediğini bilen biri olduğunun bir göstergesi aslında. Yıldırım onun bu bu tavrına bayılmış. Diego "bildiğimiz" Brezilyalılara hiç benzemiyor. Bunda hem İtalyan dedesinin hem de yıllarca Avrupa'da top koşturmasının etkisi var. Tabii bu durum futboluna da fazlasıyla yansımış. Antrenmanlarda izlediğimiz kadarıyla kimse Alex gibi durarak oynayan bir Diego beklemesin. Onun için Alex- Emre karışımı bir oyuncu dersek yanlış olmaz. Hem ofansif hem de defansif oynayabiliyor. Bu durum geçtiğimiz yıllarda Alex yüzünden fazla koşmak zorunda kalan orta saha oyuncularını da rahatlatacak. Alex'li dönemde hem Mehmet Topal hem de Meireles çok eleştirilmişti. Bunun nedeni Alex'in açığı kapatmak isterken fazla koşmaları ve çabuk yorulmalarıydı. Hatta bir anekdot vereyim; Aykut Kocaman, Alex'in sahaya çıktığı her maçın ardından Mehmet Topal'a, "Hakkını helâl et" diyerek gönlünü alırmış!

KARARIM ÇOK DOĞRUYMUŞ
    Diego, Topuk Yaylası için, "Nasıl yani, burası gerçekten bizim mi?" diye sormuş. Sambacı, "F.Bahçe ilk günden itibaren beni şaşırtmaya devam ediyor, ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. İstanbul'dan kilometrelerce uzaktaki bu mükemmel tesislerin kulübe ait olması muhteşem bir şey… İlk gün de deniz kenarında boğaz manzaralı kendi tesislerimizde akşam yemeği yemiştik. İnanması güç. Telefonumda Fenercell yazıyor, TV'miz, radyomuz var. Fenerium'un ürün çeşitliliği inanılmaz. Tüm branşlarda iddialı olan ve Avrupa şampiyonluğu kovalayan bir kulüp. İşte gerçek Dünya kulübü" diye görüş bildiriyor.

Kaynak:http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2014/07/17/diego-brezilyali-gibi-degil

bu kadar berbat bi haber görmedim açıkçası

• Diego'nun en önemli özelliği disiplin. Yataktan ilk o kalkıyor, kahvaltıya ilk o iniyor. Disiplinli ve dakik.

Bunu kim yazmış çok merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köylü milletin efendisidir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberi yazan 3 yaşında herhalde
  • Alexe konuşma hakkı tanımamışlar.Sen sus lan köylü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Diego'nun en önemli özelliği disiplin. Yataktan ilk o kalkıyor, kahvaltıya ilk o iniyor. Disiplinli ve dakik.

• katıldığım nokta futbolunun emre-alex karışımı olduğunu...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman, Alex'in sahaya çıktığı her maçın ardından Mehmet Topal'a, "Hakkını helâl et" diyerek gönlünü alırmış!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Diego'nun en önemli özelliği disiplin. Yataktan ilk o kalkıyor, kahvaltıya ilk o iniyor. Disiplinli ve dakik.

karısı söylemiş heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

KARARIM ÇOK DOĞRUYMUŞ
    Diego, Topuk Yaylası için, "Nasıl yani, burası gerçekten bizim mi?" diye sormuş. Sambacı, "F.Bahçe ilk günden itibaren beni şaşırtmaya devam ediyor, ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. İstanbul'dan kilometrelerce uzaktaki bu mükemmel tesislerin kulübe ait olması muhteşem bir şey…

bu kadar berbat bi haber görmedim açıkçası

Şu cümlelerin aynısı Kuyt geldiğinde de haber olarak kullanılmıştı çok iyi hatırlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.