bari antu'da sorayım kimmiş bu adam.cevap alamadık burda.
quote:
Orjinalden alıntı: bullshi7
Bizim Olorin muhabbetine döndü buda sürekli kaynak sağlam diye konu açılıyor, Allah sabır versin arkadaşlar
"Kaynak sağlam" dediği anda Olorin geldi aklıma.
başka yerde yok yani her zaman fotomaç atmasın bu sefer de ben atıyım mı? dedi
Fotomaç taktiği yapıyorsun.Olay şundan ibaret şimdi en çok transferde adı geçen kim XABI ALONSO hemen transfermarkt den giriyorsun İngiltere ligine İspanyol birini bulabilirsen onu eğer bulamaz isen Brezilyalı ya da Portekizli ön liberoları yazıyorsun. Neden İngiltereden arıyoruz çünkü inandırıcılık katacağız Xabi Alonso adını kullanıp.Herkes yöneticiler onun için İngiltereye gitti sanıyor ama ahanda bu adam için gitti diyeceğiz Halbuki yöneticilerin hepsi uyuyor evlerinde ostura ostura
Durun bir dakika yeni bir duyum geldi,iş bitmiş bizzat başkan kardeşi Ali Yıldırım'ı bu iş için görevlendirmiş....
Manuel Fernandes - FC Valencia
Kaynak taş gibi
Evet Şok Şok Şok Aziz Başkan bizzat beni aradı ve Kaká ve Messi yı alıyoruz ister misin dedi bende gelsinler bakarız dedim işte yeni transferimiz
Kaká- Hertha BSC
Ronaldo- Rio Ave FC
süper zekli oluyomuş sizde deniyin
Veeeee Lampard Fenerbahçede....Duyum değil bilgidir...Fenerbahçe klübünden bir çaycı arkadaşı aradım ve dediki "Herkes hazır olsun çok büyük transfer oldu.Lampard Fenerde" dedi....Kendisi çok sağlam kaynaktır Mahmut Uslu ya ve Aziz Yıldırım'a hergün çay götürüyor.....
Gazteciğin ve futbol forumlarının gittikçce cılkı cıkıyor
Her dedikoduyu haber diye yazıyorlar Onu bırak spor gazatesinin sayfasını buraya aynen aktarıyorlar Bunun adı da topic açmak oluyor
Kaynak çok sağlam hemde GazAltı 30 Barda test edildi banamısın demedi...
quote:
Orjinalden alıntı: TiSKE
Gazteciğin ve futbol forumlarının gittikçce cılkı cıkıyor
Her dedikoduyu haber diye yazıyorlar Onu bırak spor gazatesinin sayfasını buraya aynen aktarıyorlar Bunun adı da topic açmak oluyor
Haklısın, onun için burası off topic.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme