Şimdi Ara

Bu gün infamous second son aldım 30 dakka oynadım oyundan nefret ettim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • last of us'ı beğenmediysen oyun oynamak sana göe değil kendine başka hobiler bulmalısın

Orijinalden alıntı: kemalcamuz

Merhaba arkadaşlar aşşa yukarı 1 haftadır ps4 ü m var ilk oyun olarak The Last Of Us remastered almıştım ama bu oyunuda fazla sevmedim yani güzel ama o kadar dedikleri kadar da değildi açıkcası.
    Bu gün de infamous aldım 30 dakka oynadıktan sonra acaip bir şekilde sıkıldım oyundan boşuna gitti o kadar para
    Sizin bana önerebilceğiniz güzel bir oyun var mı ? Belki online oynamadığım için sıkılıyorumdur bilemiyorum ama gerçekten sıktı bu iki oyunda
    Önerileniz ?
    Teşekkürler vereceğiniz cevaplar için

Kardeşim Last of Us'ı beğenmediysen zaten başka oyun almana gerek yoktu. Gazoz kapağı biriktirebilirsin. Şaka bir yana beğenmediysen senin zevkin. Bir şey diyemem ama Last of Us gibi bir başyapıtı nasıl beğenmedin anlamadım. Neyse GTA V çıkıyor büyük ihtimal onu uzun süre oynarsın.

• french press kullanıcısına yanıt
    Ya bişey soylicem de ne var bu Last of us te ? Bi soylermisiniz ne var ? Yavaş yavaş ilerleyen bi oyun bazen heyecanlı yerleri oluyor o kadar 3 te 2 sini bitirdim kötü demiyorum oyuna ama denilen kadar muhteşem değildi diyorum. Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmazdır herkes konsolu sat falan demiş ne alakası var ?

Ya bişey soylicem de ne var bu Last of us te ? Bi soylermisiniz ne var ? Yavaş yavaş ilerleyen bi oyun bazen heyecanlı yerleri oluyor o kadar 3 te 2 sini bitirdim kötü demiyorum oyuna ama denilen kadar muhteşem değildi diyorum. Ayrıca zevkler ve renkler tartışılmazdır herkes konsolu sat falan demiş ne alakası var ?

oyun zaten hayatta kalma mucadelesi ve o survival havasını dibine kadar hissettiriyor. bence tek olumsuz tarafı oyunun finali çok çok önceden tahmin edilebiliyor, surpriz bir finali yok buna rağmen muhteşem bir yapıt, başlı başına ps4 alma sebebi.. call of duty gibi aksiyonu hiç düşmeyen oyunlardan hoşlanıyorsan o tarza yönel
  • inFamous second son oynadığım en iyi oyunlardan biri. Hikayeyi bitirip paper traile bailadım. Gerçekten iyi bir sistem yapmışlar. Nasıl sıkıldınız anlamadım. Ama mesela bende Destinyden sıkıldım. Online oyunlar hoşuma gitmiyor. Birde online oyunları deneyin derim.

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Konsolu sat diyenler neye göre karar veriyor acaba ? Adam belki açık dünya özgürlükçü oyunlar hoşlanıyor yada spor oyunlarından.

Bu da saçma bir düşünce. Madem spor oyunlarından hoşlanıyor, o zaman spor ile zerre alakası olmayan oyunları niye alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PSN: PHO3N1X-TR
  • kısaca benim sana önerim. burda vermiş oldugun 2 oyun en kral oyunlar listesine girebilecek bir tarzdır. herkesi genellikle memnun eder.
    sana tavsiyem oyun almadan önce youtube veya herhangi bir video sitesinden trailer izle veya videolarını izle kısaca abartmadan ona göre tercihini yap.
  • quote:

Bilemiyorum dediğin gibi belki bana göre değildir Konsol oynamak
    Peki satıp xbox al dermisin ?

PS4'ü satıp xbox alacağına tetris al daha iyi.Paran cebinde kalmış olur

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Konsolu sat diyenler neye göre karar veriyor acaba ? Adam belki açık dünya özgürlükçü oyunlar hoşlanıyor yada spor oyunlarından.

Bu da saçma bir düşünce. Madem spor oyunlarından hoşlanıyor, o zaman spor ile zerre alakası olmayan oyunları niye alıyor.

Belki ilk defa oyun oynuyor, hangi türden oyunlardan hoslandigini daha bilmiyor ve deneyerek buluyor ?

• Hadi inFamous neyse de Türkçe içerikli The Last Of Us'tan zevk almadıysan şuan PS4'te sana hitap edecek başka oyun yok. Hatta piyasada yok. Sadece Fifa 15 ve BF4 olabilir. Online takılırsın. Call Of Duty: Advanced Warfare de olabilir.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • İnfamous guzel bence az oynamisdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bilemiyorum dediğin gibi belki bana göre değildir Konsol oynamak
    Peki satıp xbox al dermisin ?

Xbox one kullanıcısıyım gayette memnunum konsolumdam şuandaki oyunlarda bence çok iyi Dead Rising, Titanfall, Forza5, ForzaH2, Sunset Overdrive, Ryse Son of Rome gibi oyunlar var ama bilemedim şimdi Last of Us ı beğenmemişsin ki bence çok iyi oyun.Aslıda ne tarz oyun sevdiğine bağlı ona göre kararı sen ver.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle zaten ilk defa bir konsolum oldu bunlarda ilk oyunlarimdi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.