Şimdi Ara

Bu Gün 2012 Bmw 3.20d Comfort Plus Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün bmw 3.20d ful+ful comfort plus aldım 2 tane araç aldık kuzenime ve bana şirket sayesinde filo indiriminden yararlandık 146.000tl den 128.000 tl ye düşürdük fiyatı araç 2012 ocak 02 de elimde olucak sizce fiyatını iyi almışmıyım?
    http://forum.donanimhaber.com/m_55500354/mpage_1/key_/tm.htm burdaki tavsiyeleriniz içinde sağolun hepinizin fikirlerini aldım yardımcı oldunuz en sonunda içimden geçeni aldım

• Hayırlı uğurlu olsun. Yeni kasada ek yeni opsiyonlar hariç bu donanımda bir 3 serisi için en az 160 bin TL isteyeceklerine eminim. Her güzel aracın kasası değişirken böylesine uygun fiyatlarla satışı yapılıyor.
  • İyi ne demek çok güzel fiyata almışsınız, hayırlı olsun.
    Foto vs bekleriz araç gelince
  • hayrlı olsun
  • arabayı alınca bu konu altında foto paylaşıcam :)
  • hayırlı olsun...
  • Fotoğrafını koymayın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kazasız, belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • Vay be nereden nereye...
    Ağustos ayında Sport Plus+Maun iç kaplama+ CC için o günün kuru ile 125bin gibi bir teklif almıştık.
  • Vay bu güzel haber, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inş..Bu güzel araba gelince Fotoları bekleriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

Fotoğrafını koymayın bence.

neden ki?
    bu arada sağ olun arkadaşlar Allah herkese binmeyi kısmet etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T

quote:

neden ki?

Ünlü DH lanetini duymadın mı yoksa sen ? !! :O

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro

quote:

Orijinalden alıntı: Tsc4hm3T

quote:

neden ki?

Ünlü DH lanetini duymadın mı yoksa sen ? !! :O

hayır profilime bakarsan yeniyim :)
  • Hayirli olsun, harika arac.

Cok cok onemsiz olsa da belirtmek istedigim bir sey var, 3.20d deki noktayi bmw kaldirdi seneler once aracinizi 320d diye yazarsaniz insanlarin dogruya alismasina yardimda bulunursunuz. :)
  • bugün bir arkadaşımın 320d'si ile gezinti yaptıkta biraz, herhangi bir dizel motordan çok farklı sürüş,gidiş böyle bir araca göre muazzam..virajlarda dipgaz verince kıçını sağa sola atıyor yalnız dikkatli kullanmak lazım arkadan itiş+bmw olunca denge size kalıyor.

daha önce sağlam spor otomobiller sürdüm bindim ama 2.0 dizel bir motora göre çok yeterli bir gidişi var..aktarma harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gasoline 777 -- 12 Aralık 2011; 21:18:34 >
  • hayırlı olsun
  • sağolun arkadaşlar
  • Suan bmw 3.20 d cok guzel kampanya var 4500 tl degerinde nevigasyon hediye
    95.000 tl giyat verdiler ::)))
  • Hayırlı olsun. Kazasız kulllanmanız dileği ile. Yaklaşık 1 yıl bu aracı kullandım. 50.000 km süresince hiç problem çıkarmadı. Yakıtta cimri performasta çok iyi idi. Bence aracın en büyük eksiği kimine göre değil:) ROF lastikler. Aracın konforunu inanılmaz düşürüyor. Performanslı kullanımda iyi ama uzun süreli kullanımda insanı yoruyor. Aracımı satmasaydım kesin lastikleri değiştirirdim.
  • hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.