Şimdi Ara

Bu grafik bozulmalarının sebebi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda kurulu olan the darkness 2, dragon age 2, Kingdoms of Amalur Reckoning oyunlarında bu sorunu çekiyorum. the darkness 2'de ilk defa her yer birbirine karıştı.

Daha önce burnu, kafası, kolu , bacağıında uzantılar oluşuyordu

Diğer oyunlarda sorun yok. Fifa , anno 2070, BurnoutParadise, Mass.Effect.3, Alan Wake , LA noire , vessel, tropica gibi oyunlar sıkıntım yok. Bunun sebebi nedir?

Bu grafik bozulmalarının sebebi nedir? Bu grafik bozulmalarının sebebi nedir? Bu grafik bozulmalarının sebebi nedir?

i7 2600k
    corsair 8gb 1600mhz
    asus z68 p8z68--
    Powercolor 4890
    high power 850w
    3 adet hdd takılı.

şlemci ram ve anakart ayın 28inde alındı. daha önce e8500, 4gb 800mhzddr2, p35anakart vardı. Sorun o zamanda devam ediyordu. Sorunun ilk çıktığı anda heralde 1 aydan biraz fazladır. Bu kadar birbirine girmezdi görüntüler, dediğim gibi burnu yanağı vs uzardı yeniden başlatıp oyunu tekrar oynardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 1 Nisan 2012; 23:53:23 >

• guzel kardesım sorunu guzel acıklamıssın ..keske sıstmeınıde yazsaydında bılseydı konuyu okuyan arkadaslar..

...oynadıgın oyunlar arasında bır kac oyunda sorun yasaman sıstemınde degıl oyunun optımasyonuyla ılgılı bır sorun olabılcegenı gosterır..

...Alan Wake gıbı bır oyunda sorun yasamaman yıne sıstemınle ılgılı bır sorun olmadıgını gosterır..

.. oyunların orjınal degılse crack patch gıbı sorunlardan kaynaklanabılecegını gosterır ...

...hepsının dısında eger ekran kartının drıverında yada sogutmasında bır sıkıntı varsa o zaman sorun ekran kartından olabılr ..

.. oncelıkle yuk altında ısı degerlerını kontrol etmenı tavsıye ederım .. sıkıntı varmı yok mu ..
  • Doğru sistem önemli.

i7 2600k
    corsair 8gb 1600mhz
    asus z68 p8z68--
    Powercolor 4890
    high power 850w
    3 adet hdd takılı.

Bu yukarıda ki sistem ekran kartı haric bir kaç günlük. bundan önce e8500 işlemci, uyumlu anakart, 4gb 800mhz ram vardı.

işlemci ve kasa soğutmamda bir sorun yok ama ekran kartım son 2 3 haftadır ilk açıldığında fanı sesli çalışmaya başladı. 10dk sesli çalışıp kendine geliyor.
    Bende hava kompresorü var. parçaların fanlarına vs dikkat ederek ayda bir makineyi temiz tutmaya çalışırım.

MSI Afterburner programının yalancısıyım oyunlarda 60dereceyi nadir geçiyor kart.Ekran kartı almamayı planlıyordum ama sorun ekran kartında mı çözebilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 1 Nisan 2012; 23:45:52 >
  • ..sıstemınız baska uygulamalarda sıkıntı cıkarmıyorsa ekran kartını stres testıne alın ..bakalım ne cıkacak ..

FurMark programını kullanabılrsınız ... sıstem testı ıcın lınkı ıncelyebılrsınız ..konu eskı ama arsıv nıtelıgınde ..

..http://forum.donanimhaber.com/m_3918296/tm.htm

benım yorumum kullandıgınız kart yanılmıyorsam nvıdea nın GTX280 kartıyla kafa kafaya .. hatta GTX280 bır adım onde dıyılebılr .. bu durumdanda aslında ekran kartınızda yada sıstemınızde bır problem yerıne sanırım Powercolor 4890 oynadıgınız sorun cıkardıgı oyunlarla olan optımasyonu nedenıyle o hataları alıyorsunuz ... yanı cogu yazılım fıması oyunlarını nvıdea ya gore optımıze edıyor ..halıyle atı kartlarda benzerı sorunları sık sık duyuyorum.. burada atı kart kullanıp sıkıntı yasamayan ve sıstemınden memnun olan elbette kullanıcılar mevcut ..onlara soz hakkı dogmasın halı hazırda olan atı nvıdea atısmasını tekrardan fıtılını ateslemek ıstemem ..fakat sızın yasadıgınız sorunu ornek vermek gerekırse aynı sıstemde GTX280 ıle denense tecrubem sıkıntı cıkarmayacagını soyluyor ..

..fıkrıme ne kadar katılırsınız bılemıyorum .. ama yasadıgınız duruma yorumum bu sekılde ...

• Bende böyle düşünüyorum ama bunu çürüten bir olay var. Mesela dragon age 2 oyununu ilk çıktığında da oynamıştım hiç sorun yoktu. e8500lü eski sistemde. konuya da ekledim bu sorun 1 2 aydır var. Ama bu kadar abartı değildi. bugün the darkness 2 oyununda çıldırttı. Şu Kingdoms of Amalur Reckoning oyununu zaten hiç oynayamıyorum.

28sinde yani 3 gün önce anakart işlemci ve rami değiştirdim sorun devam ediyor. bu geçen aylarda çok elektrik kesintisine maruz kaldı makine. acaba ekran kartını bozmuş olabilirmiyiz?

Evin elektirğinde de birşey var bazen odamın ışığı disko ışıkları gibi gidip geliyor. bu yüzden o parçaların yanında birde ups aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Bilgisayarın Değeri Nedir ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.