Şimdi Ara

BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu gözlüğü alıcam 2. El kutusu yok. Ama orjinal mi replikamı ayırt edemedim. Az çok bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ? BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ? BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ?
     BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ?]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_karizma -- 14 Şubat 2016; 2:37:01 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu Gözlük Orijinal Mi?

Bir gözlük satın almayı düşünürken, orijinal olup olmadığı en önemli sorulardan biridir. Taklit gözlükler sadece kalitesiz olmakla kalmaz, aynı zamanda sağlığınızı da riske atabilir.

Opmar Optik, güvenilir bir optik mağazası olarak bilinir ve orijinal gözlükler sattığına dair olumlu geri dönüşler almıştır. Ancak, herhangi bir gözlük satın aldığında dikkatli olmak her zaman önemlidir.

İşte orijinal bir gözlük olup olmadığını anlamana yardımcı olacak bazı ipuçları:

• Yetkili Bir Bayiden Satın Al: Orijinal gözlükler genellikle yetkili bayilerden veya markanın kendi web sitesinden satın alınmalıdır.
    • Sertifikayı Kontrol Et: Orijinal gözlükler genellikle üretici garantisi veya sertifikasıyla birlikte gelir.
    • Ambalajı İncele: Orijinal gözlükler genellikle kaliteli ambalajlarda gelir. Taklit gözlüklerin ambalajı ise genellikle daha kalitesiz malzemelerden yapılır.
    • Logoyu Kontrol Et: Orijinal markaların logoları genellikle gözlüklerin çerçevesine veya sapına kazınmıştır. Taklit gözlüklerde logo yanlış yazılmış veya kötü bir şekilde uygulanmış olabilir.
    • Fiyata Dikkat Et: Çok ucuz görünen gözlüklerin orijinal olma ihtimali düşüktür.

Eğer Opmar Optik'ten gözlük satın alıyorsan, mağazanın güvenilir bir bayi olduğundan emin olabilirsin. Ancak, yine de yukarıdaki ipuçlarını takip ederek satın aldığın gözlüklerin orijinal olduğundan emin olmak her zaman akıllıca olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Replika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Look At Me

Replika.

Nereden anladınız?
  • Çakma çakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Çakma çakma

Tamam hocam o kadarını anladım da neresinden anladınız çakma olduğunu? Benim göremediğim neyi gördünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizma

quote:

Replika.

Nereden anladınız?

RayBan tazısının sonunda harf var. Orjinalde olması mümkün değildir.
  • quote:

quote:

quote:

Replika.

Nereden anladınız?

Polarize anlamını taşıyan p harfi çoğu orjinal rayban da mevcut diye biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖZLÜK CAMI NE İLE SİLİNİR?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçime doğdu

• İçine doğmaktan ziyade tekniken bilgi verebilecek olursa daha makbule geçer
  • asi_karizma kullanıcısına yanıt
    Polarize camlı olanlarda yazıyor tüm camlar polarize değildir. Çakma olduğunuda güneşe bakınca yada içindeki yazılar kazınarak rahat çıkarılıyorsa anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Polarize camlı olanlarda yazıyor tüm camlar polarize değildir. Çakma olduğunuda güneşe bakınca yada içindeki yazılar kazınarak rahat çıkarılıyorsa anlarsınız

Yani bu şekilde anlamak imkansız. İlla elimize almamız lazım diyorsunuz. Bunun çıkmalarını da o kadar kaliteli yapıyorlar ki optikçiler bile zor ayırt ediyormuş özellikle ray ban
  • asi_karizma kullanıcısına yanıt
    Aynen ele almak lazım, çakma böyle ince çerçeveli modellerde kolay yapılıyor doğrudur. RayBan de çok satan bir marka olduğu için iyi replikaları var ama optikçiler rahat şekilde anlar diye tahmin ediyorum. Şahsen ben bile öyle çok fazla aram olmamasına rağmen anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Aynen ele almak lazım, çakma böyle ince çerçeveli modellerde kolay yapılıyor doğrudur. RayBan de çok satan bir marka olduğu için iyi replikaları var ama optikçiler rahat şekilde anlar diye tahmin ediyorum. Şahsen ben bile öyle çok fazla aram olmamasına rağmen anlarım.

Teşekkür ederim yorumun için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Replika.

Nereden anladınız?

Kendi sitesindekilere bakın ben yazana rastlamadım.(Belkide iyi bakmadığımdandır.) Orjinal bir RayAan gözlük almak istiyorsanız. İnternetten almak yerine güvenili bir firmadan alın. Ama tabi internette araştırırsanız sahte olup olmadığını bazı yöntemlerle ayırt edebilirsiniz. Bunlardan tek taklit edilemiyeni RayBan yazısıdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Replika.

Nereden anladınız?

Kendi sitesindekilere bakın ben yazana rastlamadım.(Belkide iyi bakmadığımdandır.) Orjinal bir RayAan gözlük almak istiyorsanız. İnternetten almak yerine güvenili bir firmadan alın. Ama tabi internette araştırırsanız sahte olup olmadığını bazı yöntemlerle ayırt edebilirsiniz. Bunlardan tek taklit edilemiyeni RayBan yazısıdır.

Biraz midem bulandı şimdi vaz geçtim almaktan. 55 TL. İkinci El fiyatı. Satıcı orjinal diyor ama güvenemiyorum

• Merhaba Arkadaşlar

Bugün EMO OPTİKTEN RAYBAN 3025-004 58-62 avivator güneş gözlüğü aldım ve benimde en büyük şüphem ORJİNAL olmama ihtimali varmıdır ?

Rayban resmi sitesindeki fiyat 670 TL olarak gözüküyor ama ben Etiket fiyatı 737 TL den indirim yapılmış olarak 553 TL ye satın aldım sizde sahte olabilirmi?

İnternette birçok sitede araştırdım orjinalleri anlamanın püf noktalarından bahsedilmiş ama imitasyonlardada aynı şeyler var zaten anlamak çok zor

Benin aklıma takılan şey , bir kaç yerde sahte ise taktığın zaman başını döndürür mide bulantısı yapabılır yazıyor , bu belırtıler bende var baş dönmesi yapıyor onun için şüpheye düştüm , ama araştırmamda ilk defa polarize gözlük kullanan kişilerde baş dönmesi olabilir de deniliyor, ben ilk defa polarize kullanıyorum , gözlükçülere sormadan kesin olarak orjinal olduğunu anlamanın bir yolu var mı ? baş dönmesi yapması normal mi? EMO optik sahte gözlük satar mı sizce?

• en güvenilir fırma bence atasun optik. diğerleri de iyidir de atasun daha iyi.
  • hocam abartmayın bu kadar emo optik satmaz sahte gözlük falan sahte nin faturası orjinal kutusu falan olmaz bi kere telaş etmeyin.
  • Gözlüğü alacağım deyip evde gözlüğün fotoğrafını çekilmişsin iyi ki almamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözlükçülerde alet var arasına gözlük camını koyuyor uv ölçüyo...400 den azsa kesin sahte ama 400 olsada sahte olma imkanı var....kimse diyemezki fotodan sahte yada orjinal diye....kimseyi dinleme sen gözlükçüye ölçtür...boşboğaz cok burlarda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.