Şimdi Ara

BU GÖZLÜK ORJİNAL Mİ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

en güvenilir fırma bence atasun optik. diğerleri de iyidir de atasun daha iyi.

Atasun optikten bi alan pişman bi almayan. Şikayetvar.com u okuyabilirsen ne demek istediğimi daha net anlarsın. Ben güvenemedim bu gözlüğe ve opmar optik ten police gözlük aldım etiket fiyatı 680 liraydı 1 günlük indirimden yararlanıp 380 liraya aldım. Raybanın sahtesini en iyi anlama yöntemi mıknatıs olduğunu öğrendim. küçük yuvarlak mıknatıs olmalı metal görünen yerlere tuttuğunuzda eğer mıknatıs çekerse sahte çekmezse orjinal diye gğvenilir bir gözlükçüden bu şekilde bilgi aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizma

quote:

Atasun optikten bi alan pişman bi almayan. Şikayetvar.com u okuyabilirsen ne demek istediğimi daha net anlarsın. Ben güvenemedim bu gözlüğe ve opmar optik ten police gözlük aldım etiket fiyatı 680 liraydı 1 günlük indirimden yararlanıp 380 liraya aldım. Raybanın sahtesini en iyi anlama yöntemi mıknatıs olduğunu öğrendim. küçük yuvarlak mıknatıs olmalı metal görünen yerlere tuttuğunuzda eğer mıknatıs çekerse sahte çekmezse orjinal diye gğvenilir bir gözlükçüden bu şekilde bilgi aldım.

İyi de atasun baya ünlü bir firma. Ben orijinal satıyor diye duydum. Renk optik nasıl peki bilgin var mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asi_karizma

quote:

İyi de atasun baya ünlü bir firma. Ben orijinal satıyor diye duydum. Renk optik nasıl peki bilgin var mi

Renk optik'i ilk defa duydum ama nette araştırma yaptım şu ana kadar ordan alıpta pişman olan yok

• cam polerize ama çerçeveyi bilmiyorum. sahte gözlük eline aldığında kendini belli eder zaten
    Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.