Şimdi Ara

Bu Golf 7 alınır mı? vazgeçildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar golf 7 1.2 tsi olanlarına bakıyorum bütçem ancak buna yetiyor 35 binlerden 50 binlere çıkardım neyse bir araç buldum tramerinde hasar kaydı çıkmıyor. Aracın sahibi sol taraftan bir taşa çarptığını ve aracın kum yığınına çıkarak tavanının sol tarafını ağaca çarptığını söyledi.aracın kazalı resimlerini gönderdi.kısmet olursa ilk aracım olacak bu konuda da fazla tecrübem yok. araç comfortline olmasına rağmen midline pluslardan bile daha uygun 1-2 bin lira kadar.Kazalı resimlere bakarak değerlendirmelerde bulunabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergen383 -- 23 Aralık 2016; 21:37:4 >

• Bu aracın min 25.000 hasar kaydi vardir.

Almasina alinirda satarken nasil kime satilir orasi meçhul

Anca senin gibi birinin denk gelmesi kuşun taşa çarpmasi lazim.
  • Güzel senaryo yazmış adam.
  • Bütün camları patlak

Airbag açılmış

İskelet hasarlı aracı alan bile var

Sivasın köyünde kullacaksan al yaptır bin

Köyde tarlaya çarşı pazara giderim dersin böyle araçla
  • Arabanın anasını bellemişler
  • 1-2 Bin lira ucuz diye iteleyecekler size, en az 3-4 katı değer kaybı ve masraf olacak.

Yapma etme hocam, bu arabanın prese gitmesi lazım. O paraya daha güzel arabalar var. Kısaca alınmaz
  • Alınmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    1.4 Egea Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

1-2 Bin lira ucuz diye iteleyecekler size, en az 3-4 katı değer kaybı ve masraf olacak.

Yapma etme hocam, bu arabanın prese gitmesi lazım. O paraya daha güzel arabalar var. Kısaca alınmaz

Hocam adam aracı yaptırmış bu resimler kazalı hali.

aracın yapılmış hali ama nasıl oluyorda tramerinde hasar kaydı görünmüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Arabanın anasını bellemişler

Takla mı atmış diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Bu aracın min 25.000 hasar kaydi vardir.

Almasina alinirda satarken nasil kime satilir orasi meçhul

Anca senin gibi birinin denk gelmesi kuşun taşa çarpmasi lazim.

İşin ilginci tramerinde hasar kaydı yok
  • sergen383 S kullanıcısına yanıt
    Neyi ilginç bunun adam yetkili serviste değil sanayide yaptırmıştır arabayı ondan dolayı da hasar kaydı çıkmaz.
  • Alınabilir ama ederinden en az 15000 indirmişse alınır.

Zor satılacağının farkındaysanız alınır. Sahtekârlık yapmamış ve hasarsız diye satmamış olması güzel bence.
  • Neden illa Golf? Mis gibi bütçeniz var. Focus bakın. Astra bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazasız boyası emsallerinden en az 15 bin uyguna alınırsa alınır. Yoksa hiç bulamayın. Ben 2 parça çizik boyalı aracımı hasarızları 63-65 arasına satılırken 57 bine verdim. Böyle haşat olmuş olsaydı 50 bine bırakırdim. Paranıza yazık boşverin. Çok uğraşırsınız sonra.
  • Golf istersiniz anlarım da bunu golflük hali mi kalmış? Yapılmış araç dikiş tutmaz, yalıtımdır, güvenliktir, yol tutuşdur(şaşi de oynamıştır böyle kazada) hiçbir anlamda mutlu edeceğine inanmıyorum golf 6 bakın daha iyi, leon bakıp ek yalıtım yapın daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Taklaya Geldik "
  • Çok ucuza verirse alınır.Yoksa 50 Bin bütçe ile gayet temiz boyasız c sınıfı araç alınabilir.
  • ucuza verıyorsa alınır yanı ucuz derken ölü fiyatınada değilde şimdi adam sahtekarlk yapmamıs soylemıs gostermıs

bu tarz kaza yapan arac dıkıs tutmuyo kardes orasından burasından ses gelıyo içi sokuluyo yapılırken yapıldıgında ıc malzemesı duzgun yerıne konmuyor yalıtımı felan sıkıntı oluyor yanı kısaca sorunlu oluyor onları sıneye cekmek ıcın ucuza almak lazım 3-5 bınlıra ucuza verıyo dıye alınıcaksa alınmamalı
  • Uzak dur bence.Tavan hasarlı araç alma derim.
  • Bu hasara rağmen neden illede Golf olsun diye cabaliyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum. Bu araç harbi bu kadar insanı kör ediyormu ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.