Şimdi Ara

Bu gece yola kaçta çıkıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, herkese hayırlı ramazanlar. 31 Mayıs 2019 yani çıkışıyla birlikte tüm Türkiye’nin yola döküleceği 9 gün tatili başlatan kutsal gün.
    Ben İstanbul/Kadıköy-Kuşadası seferini gerçekleştireceğim. Arkadaşlarla konuşuyoruz; herkesin bi gözü korkmuş durumda. Düşününce körfez dolaşmak o trafikte mantıksız çünkü İzmit Kuzey bölümünde normal zamanda şerit düşmesi sebebiyle pert oluyor o gece ne olur belli değil. Ucu bucağı görünmeyen Yalova İDO’su ya da Osmangazi bizi bekler.
    Peki gece yola kaçta çıkmalı? Çünkü Bursa’da bu tüneller bittikten sonra Karacabey’e uzanan ve Susurluk ayrımına kadar olan yolda aşırı yoğunluk bekliyorum ben. Harici olarak Yasa tesisleri önü ışıklarda malum ve son olarak Akhisar’da.
    Siz dinlenme tesislerinizi nasıl seçtiniz? Sadece ben heyecanlanmış olamam hadi hocalarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 27 Mayıs 2019; 21:52:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam osmangazi koprusu yaparim.
    Cikis saati size bagli,eger niyetli olmayacaksaniz is cikisinda yorgunluk durumuna gire cikilabilir.
    Ben oruclu iken yola cikacak olsam iftari beklerim.Ardindan dinlerir 22:00
    Gibi yola cikarim gece serinlikte giderim.Vardigimda yatar oglene kadar uyurum.Bu dusunceye sahip insan cok yani 21:30 dan sonra yogunluk baslar

• aklı olan ekstra bir gün daha izin alır, erken çıkar yola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kdz.Ereğli-İzmir yapacağım ben de Cuma günü. Öğleden sonra izin aldım, öğlen çıkıp iftarı İzmir'de yapmayı planladım.Sakarya'dan sonra Gölcük Bursa yerine Pamukova-İznik-Bursa yapacağım. İkindi vakti yollar kalabalık olmaz umarım.
  • Aklınızda olsun. İdo Pendik'ten Yalova'ya, gece yarısından sonra her saat başı feribot koymuş. Normal zamanda yokdu hatırladığım kadarıyla . Ben sabah 05 feribotuyla Yalova'ya geçeceğim. Sonra da Bursa üstü Antalya'ya devam edeceğim. Istanbul'dan çıkış hemgamesini böyle atlatayım dedim.

• Bende tam tersi izmirden bursa yapacağım pazar sabah 9 10 gibi gündüz gözüyle çıkacam susurluk köfteci yusufta bir mola verip yolu aralıksız tamamlamayı planlıyorum tahminimce tatil yönü tersine gideceğim için çok trafik sorunu yaşamam umarım

• @serkan_2120 O yolun o bölümü aklıma geldi hocam da tam Yörsan'ın tostu parladı hemen. Hayırlı yolculuklar şimdiden.

@Sierre34 Gelibolu-Lapseki mantığında dolunca kalkması harici kurtaracak bir yöntem olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Çünkü otobüsü, kamyonu, tırı ve normal zamanın 10 katı arabası. Bilemedim. Ben Osmangazi'yi tutuyorum sanırım ilk defa bakalım işe yarayacak mı.. Hayırlı yolculuklar size de

@paladinho Geçen sene ramazanda öğle-ikindi arası çıkmıştım ben. Hiç trafik yoktu hocam. Ama 8'den sonra patlamıştı resmen. Hayırlı yolculuklar şimdiden.

@sunbird Ne yazık ki son dakika belli oldu hocam durumlar. Son dakika rezervasyonu yaptırıp gitme kararı aldık.

@extecher Şöyle planladım hocam ben. O yoğun trafik ile birlikte Kadıköy-İzmir 7 saat sürer dedim. Biraz da şey mantığındayım hocam kontağı bastığım an tatilim başlar, ne kadar rezervasyonsuz tatile gidemesem de. Zaten otele girişim 14:00 gibi malum. İlk molayı Yasa'da verip basıp İzmir. Sabah oradan Alaçatı'da bir kahvaltı, sonra biraz dolaşma ve sonrasında Kuşadası'na giriş. Totalde yolumu +-10, 150km olarak uzatacak o da zaten bir tat bir lezzet olacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.