Şimdi Ara

bu gece kanal1 de iskorpitx hoca var kaçırmayın!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gece kanal1 de iskorpitx hoca var kaçırmayın!!1 1 numaralı hacker'in maceralarını anlatıyor

• Onada tüm bildiklerini ben öğrettim.
  • kanal1 hangi kuruluşa bağlı iyi çıkış yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

kanal1 hangi kuruluşa bağlı iyi çıkış yaptılar

merkez yayın grubu diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

kanal1 hangi kuruluşa bağlı iyi çıkış yaptılar

ciner..yani atv sabah vs..

zaten dünya kupası çeyrek finalden sonra atvde yayınlancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 16 Haziran 2006; 0:12:47 >
  • saat kaçta?
    baktım şimdi ahmet çakar falan vardı. uzun sürüyor o program
  • Cahil medyanın işi daha hackerın ne olduğunu bilmiyorlar 3 tane site hackleyen adamı televizyona çıkarıyor millette "bu adam şu ülkenin sitesinin hacklemiş" diye adama tapıyor. Allah akıl fikir versin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece yine Şok'ta sayım var
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

Onada tüm bildiklerini ben öğrettim.

sanada ben öğrettim, ben her yerde söylüyor muyum?
  • Heykır heykır.

Şuanda gözlerim doldu hackerlar hakkında bu kadar engin bilgiye sahip insanlar haberci olmuş.
  • Fuzbing Heralde Ay-Yıldızla Bi Alıp Veremediğin Var..
  • şov yaptı beaa programın sonunda
  • Benim kimseyle alıp veremediğim yok. Ben sadece insanların bu şekilde yönlendirilmesine karşıyım. Adam çıkmış tavla oynarken hacker oldum diyor şimdi her tavla oynayan adam acaba bendemi olacağım diyecek.

Gece gündüz kod yazan, açıklar tarayan bu kişinin 45 bin site hackledim diye övündüğü "programı" yazan insanlar ne peki ? uzaylı mı. Onlar bu seviyeye gelebilmek için neler yapmış tavlamı oynamış yoksa yıllarca oturup programlama dilleri öğrenip network, işletim sistemleri üzerindemi çalışmışlar.

Eski hackerlar mesela Kevin Mitnick gibi her ay konferans veriyor internette aratın bakın neler diyor.

Yazık Türkiye'de herşey ne kadar kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Cahil medyanın işi daha hackerın ne olduğunu bilmiyorlar 3 tane site hackleyen adamı televizyona çıkarıyor millette "bu adam şu ülkenin sitesinin hacklemiş" diye adama tapıyor. Allah akıl fikir versin.

Arkadaşım bu arkadaş değil mi bir seferde binlerce siteyi indiren. madem kolay bir iş neden başkası yapamıyor. o zaman herkes çıksın bir seferde binlerce siteyi hacklesin....
  • BEnde Heykır Olacammmm Nihohohoh Gaza Geldimm
  • quote:

Benim kimseyle alıp veremediğim yok. Ben sadece insanların bu şekilde yönlendirilmesine karşıyım. Adam çıkmış tavla oynarken hacker oldum diyor şimdi her tavla oynayan adam acaba bendemi olacağım diyecek.

Gece gündüz kod yazan, açıklar tarayan bu kişinin 45 bin site hackledim diye övündüğü "programı" yazan insanlar ne peki ? uzaylı mı. Onlar bu seviyeye gelebilmek için neler yapmış tavlamı oynamış yoksa yıllarca oturup programlama dilleri öğrenip network, işletim sistemleri üzerindemi çalışmışlar.

Eski hackerlar mesela Kevin Mitnick gibi her ay konferans veriyor internette aratın bakın neler diyor.

Kod Nasil yazilir bilirmisin Dostum. Bir programci olarak benim aklima bazi algoritmalar trafikte geliyor tavla oynarkende aklina algoritma gelmesi gayet dogal... Iskonun dunya siralamasinda yeri vardir zoneH da 20 arasina da girmistir hem de defalarca. Lutfen konustugun kisi hakkkinda biras daha arastirmayap. Benim tanidigim bir kisidir ayni zamanda kendisi lamer degil network guvenlik uzmanidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

BEnde Heykır Olacammmm Nihohohoh Gaza Geldimm

gel beraber yapalım bu işi bu alemde yalnız kalma
  • adam fransızca notlar bırakmış demekki

msn si varmı ki
  • Adam Program sırasında 15000 siteyi hackledi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozdeniz1907

Adam Program sırasında 15000 siteyi hackledi.

hacklemedi sadece son asamada bıraktı yoksa direkt delil oluyor yalnız önündeki program cok süperdi siteyi ne yapıcagına karar filan veriyosun yok index at, yok tamamen ortadan kaldır filan güzel yapılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Benim kimseyle alıp veremediğim yok. Ben sadece insanların bu şekilde yönlendirilmesine karşıyım. Adam çıkmış tavla oynarken hacker oldum diyor şimdi her tavla oynayan adam acaba bendemi olacağım diyecek.

Kod Nasil yazilir bilirmisin Dostum. Bir programci olarak benim aklima bazi algoritmalar trafikte geliyor tavla oynarkende aklina algoritma gelmesi gayet dogal... Iskonun dunya siralamasinda yeri vardir zoneH da 20 arasina da girmistir hem de defalarca. Lutfen konustugun kisi hakkkinda biras daha arastirmayap. Benim tanidigim bir kisidir ayni zamanda kendisi lamer degil network guvenlik uzmanidir.

Dünya sıralaması dediğin şey çok site hackleyerek insanların kendilerini tatmin etmek için kullandığı bir site. Orada ilk 10, 15 yaşındaki çocukların bile bildiği yöntemlerle bilip bilmeden site hackleyenlerden oluşuyor. Ayrıca bunu bırak hackerlık site hacklemek midir ? Daha hackerın ne olduğunu bile düzgün bilen yok sunucu çıkmış "heykır heykır" diye konuşuyor diğeri "yaw kafam attı hacker oldum" diyor. O zaman herkes hacker olsun çok zor birşey değil demekki. Bu hacker konferanslarına gidenlerde gerizekalı her seferinde 400 dolar bayılıyorlar basit birşey için.

Arkadaşım benim söylediğim şey orada konuşan adam "pistir kakadır" değil kendisini tanımam yaptığı şeylerde beni ilgilendirmez ama ekrana çıkıp böyle şeylerle Türkiye'ye lamer ordusu oluşturuyorlar. Neden danimarkadan isveçten "hacker (!)" çıkmıyorda gelip türkiyedeki siteleri hacklemiyorlar onlar çokmu gerideler teknolojide.

Edit:
    Bu arada 45 bin site hacklemek isteyenler için yazayım sizde hacker olun. Önce google a giriyoruz bu hacklemek istediğimiz ülkenin domainini aratıyoruz (mesela danimarka .dk) domaini bulduktan sonra bize bir açık lazım hemen girip bir exploit sitesinden "açıkları"(artık bu açıkları bulanada dua ediyoruz sayesinde hacker olacağız) buluyoruz. Diyelim bir database açığı bulduk hemen google a geri dönüp database i aratıyoruz ve karşımıza birkaç bin site geliyor databaseleri indirip içinden admin hashlerini alıp liste yapıyoruz ve txt olarak kaydediyoruz. Şimdi can alıcı noktaya geldik 7 dk da birkaç bin site hackleyecez. Hazırladığımız dosyayı insan üstü program "john the ripper"(bu programı yazandanda Allah razı olsun büyük hackermış herhalde) yardımıyla açıyoruz ve ekrana bakıyoruz. Bu arada çay kahve alabiliriz mutfaktan neyse ortalama 7 dk içinde geldik ve sitelerimizin şifreleri elimizde bundan sonra bunları toplu ftp giriş imkanı sağlayan programlarla veya kafamıza göre tek tek girip değiştiriyoruz. Artık hackerız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 16 Haziran 2006; 1:58:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.