Şimdi Ara

Bu gece itibariyle; Mazot; 8.19 tl , Benzin; 7,92 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece yarisindan gecerli olmak uzere motorine gelen 23kurus zamdan sonra İstanbul ili yakit fiyatlari;

Motorin; 8,19 tl

Benzin; 7,92 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2014 de 2 buçuk dolardı. şimdi 1 doların altında.

1 dolar-1.50 dolar arası brent fiyatına göre gidip gelmesi ideal bence.

1 doların altı türkiye için trafik demek, israf demek, ithal edilen yani dolar verip satın aldığımız ve dünyada sınırı olan bir rezerv, ucuza satılmamalı.

yakıt ucuz oldugunda bakkala manava bile arabayla giden, sadece motor sesi dinlemek için, çevreyi umursamadan gaz pedalına abanan insanlar artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 18 Ekim 2021; 16:59:30 >
  • atrix1212 kullanıcısına yanıt
    Bu gece itibariyle; Mazot; 8.19 tl , Benzin; 7,92 tl
  • Yakıta özellikle mazota gelen zammı sadece binek / şahıs otomobilleri özelinde değerlendirmek ....

İşte günümüzdeki durumu içinden çıkılmaz noktaya getiren zihniyet...

Sonumuz hayır olsun...

• yukarıda bilinçsiz bir muhalifi görüyorsunuz.

eşel mobil sistemiyle akaryakıtta ötv kalktı. yatta arabada heryerde aynı. ötv artık akaryakıtta yok. sebebi kur ve brent petrol fiyatları.

ülkenin muhalifide kendini aydın sanıyor.

ben niye apple kullanamıyorum diyor mesela. biride sormuyor, biz apple ürünlerinin hangisini üreteminde ufak bir katkımız var. yazılım donanım kablo mikrocip vs.

adam üretmediği şeyi tüketemediğinde krize giriyor. aslında bu olması gereken.

çok büyük bir akıl tutulması dönemini yaşıyoruz. herkes "en iyisini" istiyor, fakat kimse "en iyisi" kadar verimli değil.

türkiye hiçbir zaman zengin bir ülke olmadı.

alman,japon,norveçli "bir yazılım ile milyon dolarlık değerler yaratırken" neden ben mesai bitmesi için saate bakıyorum diye kendine sor.

cevabı siyasetcide değil sende. herşey senin yüzünden.

siyasetciyi eleştirmek basit olan.

senin aynada kendinle yüzleşmemen için "kendinden kaçman"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 18 Ekim 2021; 17:31:16 >

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

İşte yorum diye buna derim ben!

Eksik demişsin bence bir de araçlarına binenleri dövüp hapse atmak gerekir!!!

• Boranay B kullanıcısına yanıt

israf diyorum. dayak diyor.

çevre diyorum. hapis diyor.

neden dövizle satın aldığın petrolü, ucuza satarak israf olmasına sebep olasın. su 10 kat zamlansa insanlar dış fırcalarken suyu boşa akıtır mı?

neden çevre gereksiz kirlensin, neden cebine 20 lira koyan mahalle aralarında terör estirmeye hakkı olsun, gürültü çıkarmaya hakkı olsun.

----asgari ücret bu kadar vs. o arabaya binmesin mi?

-------eğer 20 sene aynı yerde çalışıp üzerine hiçbirşey koymadan, asgari ücrete yerinde saymaya devam ederse arabaya binmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 18 Ekim 2021; 17:42:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Desenize bu akşam yine varlık kuyrukları oluşacak benzinliklerde…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    O degil de bu saatten sonra dizelin hicbir avantaji kalmayacak gibi

Dizelcilerin gözü yaşli. İki gün sonra da ek emisyon vergisi gelir tamam bitti gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/mazota-yine-zam-23-krs-19-ekim-sali-gecesinden-ititbaren--150866729

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.