Şimdi Ara

Bu gece için dereceli takım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum ortada bir totem olayı var şuan ilk totem açık fakat ben en azından 2.totemin puanınıda tamamlamak istiyorum, fakat yakında sınavlarım başlıyacak büyük ihtimal 1-2 gün daha girebileceğim oyuna. Varsa benim gibi totem için oynamak isteyen ve bu gece işi olmayan arkadaşlar buraya isimleri yazın ben oyundan ekliyebilirim sizi. iyi kötü hepimiz en kötü ilk veya 2.totem puanını tamamlasak işimize gelir şu sıralar...Bu arada sövüp sayacak adamlar kendini üstün gören arkadaşlar gelmesin çoluk çoçuk avutmayalım gece gece...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 31 Ekim 2014; 0:12:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Tezgah kalabalıksa gelelim bizde çorbada tuzumuz olur
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.