Şimdi Ara

Bu gece hatıla sevgili de Tayyip Erdoğan ın gençliği var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzleyelim bakalım Necip Fazıl la birlikte izlemeyen arkadaşlara tavsiyem başından başlayıp seyretsinler.

• Napıcak top oynarken mi göstericekler
    izleyelim bakalım
  • ben diziyi pek takip etmiyorum.hatta hiç izlemedim.ama reklamlarda bu haftaki bölümünde bir adam bir gence ismini soruyordu oda recep tayyip diyince acaba başbakanımız mı diye düşündüm.bunu öğrendiğim iyi izlemeye çalışacağım.
  • hatırla sevgili adnan menderesin başbakan olduğu dönemi anlatmıyomuydu
  • gençliğinde şiir okuyacak
  • umarım sonraki mesajlar bu başlık altında bir siyasi kapışmaya sahne olmaz....hatırla sevgili cok objektif ve cok dengede bir dizi..zamanında turkiyede neler olmus ne zor donemleri atlatmis okullarda bunlar anlatilmiyor...ve hatirla sevgili gencleri arastirmaya itiyor..bunlar cok onemli...bakalim 'sayın' başbakan ne okuyacak:)
  • evet dizide gençliği var ama nedense üniversite gençliği içinde çekilmiş kendisi halbuki üniv mezunu değil adam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

evet dizide gençliği var ama nedense üniversite gençliği içinde çekilmiş kendisi halbuki üniv mezunu değil adam

Adam deyip dalga geçtiğin kişi T.C Başbakanı! Sözlerine dikkat et! Terbiyeli ol! Başın derde girebilir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

quote:

evet dizide gençliği var ama nedense üniversite gençliği içinde çekilmiş kendisi halbuki üniv mezunu değil adam

Adam deyip dalga geçtiğin kişi T.C Başbakanı! Sözlerine dikkat et! Terbiyeli ol! Başın derde girebilir!

yok deve! daha neler..
  • tvleri kapatma eylemi yapalım
  • quote:

quote:

Niye? Adam değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

quote:

Niye? Adam değil mi?

O'na göre değil sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

tvleri kapatma eylemi yapalım

neyse tartışma çıkmasın diye editleyim mesajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 10 Haziran 2007; 12:49:34 >
  • Herkes objektif olabilse keşke. Dizi sirf o yıllar ne olmuş diye takip ettiğim bir dizi sirf tarih için. Valla ne diyim her şeyi yansıttılar dizide keşke konu sadece bunun üstüne olsaydı tadından yenmezdş ama maalesef her dizi olduğu gibi bi benzer senaryo aşk trajedisi... Neyse şiiri okudu ama Necip Fazıl seçme yapıyodu akşamında şiiri okuyacak biri için ama eğer öyle okuduysa valla hayran oldum okuyuşuna çok güzel okudu.
  • bu topiği kapatsınlar yoksa chp hakkında bin tane küfür edip banlanacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

bu topiği kapatsınlar yoksa chp hakkında bin tane küfür edip banlanacam

karşılığında bende akp hakkında küfür edip banlanmaya razıyım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızßirOpera

quote:

Orjinalden alıntı: Laz

quote:

quote:

Niye? Adam değil mi?

O'na göre değil sanırım

Zeka seviyeniz bu mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

tvleri kapatma eylemi yapalım

neyse tartışma çıkmasın diye editleyim mesajımı.

görmedim ne yazdıgını editlemissin

neyse sen benim özelime gönder
    ama aynısı olsun
  • ATIŞMAYI KESİN ARKADAŞLAR

TEYİP BEYİN NE OLDUĞUNU DOĞUDAKİ KÖYLÜLERİMİZ DE BİLİYO

BEN OYUMU "TEYİBE ATACAM "

BEN DE LAMBAYA VERCEM HANİ ŞU PARLAYAN (!)
  • YUUHH

hayla tayyipe oy atacam diyenler var çooooook şaşıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.