Şimdi Ara

(bu gece alınacak) Monster Abra A5 V15.8.1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkteki bilgisayarı almayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorunu var mıdır? Soğutması yeterli midir?

Bu arada bunun wd marka ssd olan modeli de var ama samsung seçtik. Sadece rami 8den 16 ya çıkarıp alacagız 8.650 liraya geliyor.

Bütçemiz en fazla 9 bin. En az 1650 ti ekran kartı ve i7 işlemcili almak istiyoruz. Zaten bu fiyatlarda hep 120 veya 144 hz var. Bu 120 hz ekrana sahip. 144 olmaması sorun olmaz sanırım.

Sipariş vermek için tavsiyeleriniz bekliyorum teşekkürler.

Link:https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v15-8-1/

(bu gece alınacak) Monster Abra A5 V15.8.1 alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi sitesinden alacaksan alabilirsin ama diger sitelere sakin bakma. Laptopun kendisi iyi. Ama monster alacaksan riski goze almalisin. Anakartlarda sikinti cikabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E46D5588D

Kendi sitesinden alacaksan alabilirsin ama diger sitelere sakin bakma. Laptopun kendisi iyi. Ama monster alacaksan riski goze almalisin. Anakartlarda sikinti cikabiliyor
    Monster dışında aynı özelliklere sahip laptop önerin var mı 7 7.5 bandında?
  • Oscar Nixon kullanıcısına yanıt
    Asus,acer,lenovo,msi gibi markalar var. Benim de fiyat araligim o. Lenovo almayi dusunuyorum. Ideapadlara goz at. Msi lar da guzel ama gf63thin serisinde isinma problemi var diyorlar

• quote:

Asus,acer,lenovo,msi gibi markalar var. Benim de fiyat araligim o. Lenovo almayi dusunuyorum. Ideapadlara goz at. Msi lar da guzel ama gf63thin serisinde isinma problemi var diyorlar
    Monster almaya kararlıydım senin yorumların üzerine ekşi ve şikayet var sitelerine baktım sıkıntılı görünüyordu vazgeçtim. Senin spesifik olarak gözüne kestirdiklerin varsa link atabilir misin?

Simdilik kafamda bu var. Bunun 256 gb ssd,60hz ve 1650li olani 7200 tr HBde. Ayni modelin az farkli hali(ozellik acisindan)

• quote:

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgiasyar-81y400d9tx-p-HBV00000VT34X?magaza=Hepsiburada
    Simdilik kafamda bu var. Bunun 256 gb ssd,60hz ve 1650li olani 7200 tr HBde. Ayni modelin az farkli hali(ozellik acisindan)
    www.vatanbilgisayar.com
    Lenovo Ideapad L340 Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lenovo Ideapad L340 Core i5 9300H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ideapad-l340-core-i5-9300h-2-4ghz-8gb-512gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w10.html
    aynı ürün bu öyle mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Abra A7 V12.1.5 nasıl bir fikriniz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChampionofBoreas

Hocam Abra A7 V12.1.5 nasıl bir fikriniz var mı
    Kronik sıkıntıları olan bir bilgisayar fazlasıyla olumsuz kullanıcı yorumu mevcut
    Hocam sizin attığınız L340 serisi. 2019 çıkışlı bunlar, çok problemleri var: Soğutma yetersizliği, tek ram slotu, hdd takmak için aparat kutudan çıkmıyor diye uğraşanlar da vardı. Ama arkadaşın attığı Ideapad 3 2020 çıkışlı model. Bunda soğutma biraz daha düzeltildi (yine yeterli olmadığını söyleyenler vardı) ram slotu ikiye çıkarıldı. Aparat bunda var mı bilgim yok. Yani l340 ları pek önermem ama ideapad 3 leri bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayir degil. L340 onermem. Hava kanallarinda sikinti var. Cok isiniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.