Bildirim
Bu Fotoğrafa Bakınca Bile Tuhaf Oluyorum Klostrofobi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
burda hastalığı olmasa bile çoğu insan bunalır -
Bende de var o fobiden ama bu resimdeki durumda fobisi olmayan bile fena bunalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bir pskiyatriste gidin. İlaç almayın ama. Tıp fakültelerindeki psikiyatristler terapi uyguluyor bazı yerlerde. Sizi kapalı bir alana alıştıra alışştıra sokuyorlar. Sonra yavaş yaavaş korkmamayı öğreniyorsunuz. -
asansörde kaldım böyle bunalmadım çünkü alan geniş elini kolunu felan oynatabılıyorsun(sadece bir kişinin sığabildiği asansörede bindim onlar buna dahil değil uzunlamasına uzun ama genıslemesıne sadece 1kısı) ama burda hiç bi hareket bişiy yapamassın sadece nefes alırsın çok bunaltıcı öyle kı fotoğrafa bakınca bıle bellı edıyor
Klostrofobim yok ama bu fotoğraf tam bir klostrofobi örneği olduğundan attım -
düşünsene seni tabuta koymuşlar böyle aynı kill billdeki gibi karanlık falan hiçbiryerini kıpırdatamıyorsun -
Das boot izle bence.Adamo klostrofobik yapiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X