quote:Orijinalden alıntı: Bloodie* quote:Orijinalden alıntı: iamburak /> Biri şu adamın adını yazsın bari ilgi çekmeye çalışıyo.
quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: WriterHuman quote:Orijinalden alıntı: Ömer Troll nedir? Güzelce bir soru soruyorum, nedir yani bu? Aklın sıra sensin mi demek istiyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: natrium quote:Orijinalden alıntı: Captor. quote:Orijinalden alıntı: Ömer quote:Orijinalden alıntı: WriterHuman quote:Orijinalden alıntı: Ömer Troll nedir? Güzelce bir soru soruyorum, nedir yani bu? Aklın sıra sensin mi demek istiyorsun?
Troll daha çok sözlüklerde kullanılır. Forum ortamlarında fazla kullanılmaz. Daha ayrıntılı bilgi içinhttp://www.eksisozluk.com/show.asp?t=troll
quote:Orijinalden alıntı: Tamtaratumtam144928 iamburak başarılı bi troll olmak için neler yaptın Hiçbirşey Kendiliğimden oldum
quote:Orijinalden alıntı: berkalonso quote:Orijinalden alıntı: fakyoras Citizen dendi mi? Denmediyes Citizen CİTİZEN kimi?
quote:Orijinalden alıntı: Akin_tr carljohnson avatarlı bi eleman vardı çok güzme batıyo o bence Özellikle dini konularda değil mi? bence de o
quote:Orijinalden alıntı: AllizWells quote:Orijinalden alıntı: Akin_tr carljohnson avatarlı bi eleman vardı çok güzme batıyo o bence Özellikle dini konularda değil mi? bence de o Aynen kardeşim. Sataşması falan çok oluyor
avatarına Atatürk resmini koymuş biri vardı. Laik demokrat gençmi neydi. akp sempatizanının teki ve best troll diyorum.