Şimdi Ara

Bu forumun as kurucuları kimlerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma takıldı.2 gün önce bir araştırma yaptım member id'lerle ilgili.1-11 arası member idler yok.12. member haber editoru gun.
    Bu forumu aslında ilk kuran kişi kimdir.Gerçekten merak ediyorum.Bilenler lütfen paylaşsın.

• forumun sahibi Gundur.diye biliyorum ve bu forumun bireysel değil kurumsal olduğunu biliyorum!
  • Sitenin 1 Ocak 2001'de açıldığı söyleniyor.O zaman neden gun 2 Ocak'da üye olmuş.Gerçekten ilginç.
  • derin DHherşeyi açıklardım ama kellem gidebilir sizde fazla kurcalamayın hayat güzel dh güzel biraz kız konularında takılın
    quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sitenin 1 Ocak 2001'de açıldığı söyleniyor.O zaman neden gun 2 Ocak'da üye olmuş.Gerçekten ilginç.
  • quote:

Sitenin 1 Ocak 2001'de açıldığı söyleniyor.O zaman neden gun 2 Ocak'da üye olmuş.Gerçekten ilginç.

yahu bu adam siteyi kurmuş üyeliksiz yönetemicekmi:S
    database falan filan yapmıştır bişiler işte napıcan 2 ocakta üye olduysa fln:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 30 Haziran 2008; 10:01:34 >
  • quote:

gözünden bir şey kaçmıyor haaa
  • Merak işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merak işte

vardır ondada bi hikmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_$

derin DHherşeyi açıklardım ama kellem gidebilir sizde fazla kurcalamayın hayat güzel dh güzel biraz kız konularında takılın

Belki DH'yı kuranı kenara sıkıştırdılar.Sonrada DH'yı kötüler ele geçirdi.
  • DonanımHaber Elkt. ve Forumlarının asıl sahibi Gün Oksay'dır.

Kendisinin ve birkaç arkadaşının sayesinde günümüze kadar gelmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.