Herkesin arabası kendine güzel. Başkasında Mercedes var. BMW var. Bana faydası var mı? Yok. O zaman en güzel araba benimki. İmzamdaki araba.
Fakat şöyle sorulsaydı. Hayatınız boyunca kullandığınız arabalar içinde en beğendiğiniz araba hangisi? İşte o zaman derim ki:
BMW 5.20İ Otomatik vites. Renault Fluence 1.5 DCI.
Hocam fluence guzel hosta İç donanımı on sırt kısmı cok bos degılmı?
O sınıfta bır arac ıcın on taraf dolgun olması lazm bence
Söylemesi ayıptır bende hemde hiç masrafı yok sadece ilk alım masrafı var.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde Öhöm...
quote:
Orijinalden alıntı: AeriaLsss´
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Herkesin arabası kendine güzel. Başkasında Mercedes var. BMW var. Bana faydası var mı? Yok. O zaman en güzel araba benimki. İmzamdaki araba.
Fakat şöyle sorulsaydı. Hayatınız boyunca kullandığınız arabalar içinde en beğendiğiniz araba hangisi? İşte o zaman derim ki:
BMW 5.20İ Otomatik vites. Renault Fluence 1.5 DCI.
Hocam fluence guzel hosta İç donanımı on sırt kısmı cok bos degılmı?
O sınıfta bır arac ıcın on taraf dolgun olması lazm bence
Yok. Dediğin doğrudur da ben kullandığım arabalar içinde en iyi iki tanesini öne çıkardım. Elbette çok daha iyileri var ama ben kullanmayınca söylemedim. Bu iki arabadan başka bir sürü araba kullandım.
Doğan, şahin, Broadway, Flash, Kia sephia, Opel astra, ............................. Liste uzar gider.
En güzel araba ; Kişinin masraflarını karşılayabildiği,Rahatca sürebildiği ve kullanırken keyif aldığı araçtır..
Şu durumda en iyi araç kişinin beklentilerini karşılayan araçtır
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
En güzel araba ; Kişinin masraflarını karşılayabildiği,Rahatca sürebildiği ve kullanırken keyif aldığı araçtır..
Şu durumda en iyi araç kişinin beklentilerini karşılayan araçtır
Çok doğru bir yorum, tamamen katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Öhöm...
bir kullanıcının babasında jetta gt vardı. bütün başlıklarda onun aracı iyi çıkıyordu
birde epica var onunda hakkını vermek lazım
en güçlü arabası kimde ben onu merak ediyorum
Taner beye katılıyorum. Bu iş biraz da göreceli durum.
Bir kaç sene önce köyden acil olarak 140 km mesafedeki şehire gitmem gerekiyordu. Tüm arabalar dolu. Ayakta gitmek istediğim halde bile almadı. Sonra bir minibüsçü gördüm. Ford otosan minibüs. Sağolsun, adam beni aldı. Camsız minibüste tavukların arasında yolculuk yaptım. şehre ulaştım. O anda o minibüs gözüme en mükemmel araba göründü.
en iyi araç bende... çünkü benim... başkasındaki araç en iyi olsa ne yazar...çünkü benim değil...
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
chrysler 300M , V6- 3518 cc-252 HP
En iyi araba kimde bilmem ama sanırım en güçlü ve pahalı araba akrabamda.
2010 model Mercedes Travego 17 SHD. 54 kişilik.
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
güçlüsünü bilmem ama hızlılarından biri benim aracım 0-100 6.3 sn 2.0 turbo 200 bg