quote:Orijinalden alıntı: tolgacem quote:Orijinalden alıntı: Baba Naber Herkes fotoğrafını eklemiş... Merak ediyorum acaba ben nasılım beyler. Ne dersiniz tipim içim kesinlikle gay tipi var tombul kuş arabaya koş
quote:Orijinalden alıntı: FREE-4 quote:Orijinalden alıntı: tolgacem quote:Orijinalden alıntı: Baba Naber Herkes fotoğrafını eklemiş... Merak ediyorum acaba ben nasılım beyler. Ne dersiniz tipim içim kesinlikle gay tipi var tombul kuş arabaya koş
quote:Orijinalden alıntı: DesertLand Okullar Açılmadan Önceki Son Fotoğrafım Yazın Böleyim Artizz Seni
Orijinalden alıntı: Ahmet. Orijinalden alıntı: Rammstein Orijinalden alıntı: nyz92 ya da vazgeçtim koyuyorum :D
quote:Orijinalden alıntı: Ahmet. quote:Orijinalden alıntı: Immortal King Alın bu da ben. Ağzını niye öyle yaptın dostum Sanırım orada birşeye gülmemek için kendimi zor tutmuşum. Ben de bilmiyorum.
Orijinalden alıntı: <flame> Orijinalden alıntı: Ahmet. Orijinalden alıntı: Rammstein Orijinalden alıntı: nyz92 ya da vazgeçtim koyuyorum :D
quote:Orijinalden alıntı: Halleluja Apaçisin diyen olursa bozarım. apaçi denilcek bi duruşun yok ama o sakal birazcık bozuyo.özellıkle bu bayanla olan resmı mı koydn merak ettım
quote:Orijinalden alıntı: 7he mcRp quote:Orijinalden alıntı: Halleluja Apaçisin diyen olursa bozarım. apaçi denilcek bi duruşun yok ama o sakal birazcık bozuyo.özellıkle bu bayanla olan resmı mı koydn merak ettım OMG ! Suat Göker kızma abi küçük bi şaka