quote:Orijinalden alıntı: LaFuer quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç bunlar yeni sayılır patlatma lan sivilcelerini patlatmıyorum ki öyle kaldı onlar
quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç quote:Orijinalden alıntı: LaFuer quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç bunlar yeni sayılır patlatma lan sivilcelerini patlatmıyorum ki öyle kaldı onlar ozaman çılgınsın meeeeiin
quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç bunlar yeni sayılır çok değişmişsin, tanıyamadım. başka açıdan varmı ?
quote:Orijinalden alıntı: Banzai! quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç bunlar yeni sayılır çok değişmişsin, tanıyamadım. başka açıdan varmı ? dalga mı geçiyorsun?
quote:Orijinalden alıntı: run Forrest run! quote:Orijinalden alıntı: Vasili Koslov Var mı ötesi ? bsg çay koy
quote:Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe quote:Orijinalden alıntı: gideroslu_37 BİLİYORUM HEPİNİZ EVDE GÖZLÜKMÜ TAKILIR DİCEKSİNİZ :) quit kaçin apaçi.
quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç quote:Orijinalden alıntı: Banzai! quote:Orijinalden alıntı: sasa_iliç bunlar yeni sayılır çok değişmişsin, tanıyamadım. başka açıdan varmı ? dalga mı geçiyorsun? yani önceki fotolarına göre çok değişik çıkmışsın demek istedim
quote:Orijinalden alıntı: MonsterHungry quote:Orijinalden alıntı: run Forrest run! quote:Orijinalden alıntı: Vasili Koslov Var mı ötesi ? bsg çay koy Sa gençler çay var dediler geldik.