Şimdi Ara

Bu forumda çok inanılmaz bir eziklik var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela sen bana tuborg çok güzel hacı diyorsun bende asosyal dh lı edasıyla " yav he he ergene bak hayatında alkol kokusu almamış burada artistlik yapıyor. " desem, bu durumda kendi inanılmaz ezik egomu ifşa etmiş olurum güya laf soktuğunu sanarak fark etmeden. Sonuçta ben sana bu lafı söyleyerek bir tuborg içmenin artistik olduğunu kabul ediyorum. İşte bu forum daki ezik asosyaller de maalesef bu durumdadır. O kadar eziktirler ki millete laf sokarak egolarini tatmin etmeye çalışırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın hocam.

Hll knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hll kanks düzeni bozdun

• Tuborgu karıştırma bu olaya. Ergen değil adam içeceğidir o.

• Neslin baban ceddin deden ey kahraman turk milleti

• Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Katılışa Çekilmek İstiyorum.
  • yav he he ergene bak hayatında eziklik ile ilgili konu açmamış burda artislik yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Torneol

yav he he ergene bak hayatında eziklik ile ilgili konu açmamış burda artislik yapıyor

Sesli osurdum

• Dalga geçmiyorum , kesinlikle haklısınız.Hatta burada o yaptığınız tanıma uyan bir kaç kişiyi tanıyorum ve emin olun gerçek hayatta görebileceğiniz en ezik , en loser kişiler.Yazdıkları mesajlara baksanız kendilerini suudi kralının oğlu falan sanarsınız. Halbuki eline bir tane kız eli değmemiş insanlar bunlar.

Bunları gördükten sonra buradaki çoğu kişiyi ciddiye almamaya başladım. Hatta şöyle söyleyeyim , bu konu hakkında başlık açman bile gereksiz , çünkü o derece gereksiz insanlar yani .

Emin olun bu tarz insanlardan birini şöyle biraz tanısanız , bana hak verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 31 Ocak 2016; 23:42:54 >
  • Konu sahibi arkadaş , Çoğu yönden haklısın hocam lakin öyle olmayan insanlarda var burada bu forumu sadece konu dışından ibaret sanmayın arkadaşlar rica ediyorum .. O eziklik konusuna gelince çoğunlukla hak verıyorum ama bu bir genelleme olarak tasfir edilmemeli
  • turbo diye okuyan + lasın

• Verdiğiniz örnekte iki tarafın da kendi egolarını ve kişiliklerini beslemeye çalıştıklarını görebilirsiniz. Hiçbir sebep yokken, "tuborg çok güzel" şeklinde konu açan insan, paylaşma gereğinden ziyade, duyurma gereği hissetmiştir zira, hepsinin altında "havalı" olmak yatmaktadır. Bu insan böyle düşünmektedir. Buna bir savunma olarak "hayatında hiç içmemiş" tarzı bir cümle söyler karşı taraf da. Sonuç olarak, her iki insan da aptaldır. Çünkü ikisi de kişiliklerini beslemeye ve bir sıfatı tamlamaya çalışmaktadır.

Ben burada neyim? Hepinizi daha aşağıda gören bir sapık.

Adam içeceği değildir. Alkol tercihi, sadece kişinin damak zevkine bağlıdır. Siz de onu "adam içeceği" olarak düşünüyorsanız, kendinizi buradaki "adam" yerine koyuyorsunuz. Siz de ergen sayılabilirsiniz bu durumda. Hepsi daha olgun görülmek-daha havalı olmak ile alakalı. Durduk yere "Tuborg çok güzel" diyen adamın amacı da, ona cevap veren, onu aşağılamaya çalışan adamın amacı da.@halil_20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 1 Şubat 2016; 0:11:47 >

• up güzel yazmışım.
  • Sonumuz morg yaşasın kırmızı tuborg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.