Şimdi Ara

Bu foruma böle Mod yakısmıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu foruma böle Mod yakısmıo adamlar cirit atıyo içerde konuları hala duruyo değiştirilmesi gerekir adamlar 40 yılda 1 online oluyolar her zaman online olan birilerini mod yapsalar daha iyi bir forum olur

• haklısın önüne gelen topic açıyo sülalemize kadar sövüyo sonra mod arıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmo_823

haklısın önüne gelen topic açıyo sülalemize kadar sövüyo sonra mod arıyosun

böyle olmasını istmezdim ama sana katılıyorum
  • Bencede çok haklısınız mod lar uyanık olsun!
  • arkadaşım böle topicler açmayın ister haklı ister haksız olun ban yersiniz
  • Diğer konularda ne böyle küfür eden war nede msjını kasmaya çalışan adamlar 1 topic açıyor herkez oradan devam ediyor yazmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: metemen

arkadaşım böle topicler açmayın ister haklı ister haksız olun ban yersiniz

banlanırsam da bişey olmaz onbasıyım yüzbasıydım haksız yere banladılar küfür etmekle sucluyolar küfrettiğim bişey yok banladılar beni gerçekten küfredenler ortada dolaşıyo banlanan biz oluyoruz...
    Modlar size sölüyorum online olun birazda forumda ne oluyo ne bitiyo biraz bakıverin mod olmakla iş bitmio

HAKKINI VER MODLUĞUN HAKKINI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modların uyanık olmalarına gerek yok online olsunlar yeter
  • beni mod apsalar böyle bir sorun olmaz
    7/24 forumdayım saten
  • Knight Online Bölümü Kuralları

Şimdi söyleyeceğim kurallar aslında forumun genel kuralları olup, aradığınız şeyleri daha rahat bulabilmeniz, diğer kişilerin de sizin yazdıklarınızı daha kolay bulabilmesi ve bölümü mümkün olduğunca düzende tutabilmemiz için belirlenmiştir...

1- EN ÖNEMLİSİ : Oyun ile ilgili bir soru sormadan önce forumda Arama yapınız... Bunun için sayfanın sağ üst köşesindeki butonlardan Arama Butonu'na tıklayınız ve aramanız gereken kelimeyi (ör: Quest) giriniz...

a-) Aradığınız konu ile ilgili birşey bulamadıysanız daha genel şeyleri aratın...
    Ör: Resser'larla ilgili bir şey arıyorsunuz fakat bulamadınız... Bu durumda "priest" diye aratabilirsiniz...

b-) Aradığınız konu ile ilgili gereğinden çok şey bulduysanız daha spesifik konuları aratın...
    Ör: Priestlerle ilgili bir bilgi alacaksınız fakat arama yaptığınızda sayfalarca konu çıktı... Bu durumda asıl aratmak istediğiniz şeyi (mesela : restore) aratabilirsiniz...

2- Lütfen açılmış konu ile alakasız cevaplar yazmayınız.
    Ör: "Abyss'e nasıl gidebilirim?" adlı bir konuya "lvl xx karakterimi satıyorum" gibi bir cevap verildiği görüldüğünde derhal silinecektir... Çünkü bu hem konuyu açan kişiye saygısızlıktır, hem de konuların birbirine karışmasına ön ayak olur...

3- Karakterini ve eşyasını takas etmek ya da satmak isteyenler için bir üst konu oluşturulmuşturr... Böylece herkes aradığını daha kolay bulabilir, diğer kişilere de daha rahat ulaşabilirler... (Uyarı : Donanimhaber forumlarında, 2. el bölümü haricinde Gerçek Para (YTL, $, EURO,..vs) ile satış yapmak yasaktır. Yapacağınız satışlar oyun parasıyla olmalıdır.)

4- Her türlü Hack, Dupe, Macro, Hile, Bug... vb yasal olmayan konular silenecektir...

5- Daha önce açılan / sorulan sorular için moderatörler benzeri konunun linkini verip konuyu kilitleyebilir / silebilirler.

6- Knight Online sohbeti amacıyla açılan konular silinebilir. Çünkü mesajların sohbet amaçlı değil, bilgi amaçlı olması gerekmektedir.

7- İçerisinde sadece gülücük bulunan mesajlar ve gereksiz olduğuna karar verilen mesajlar silinebilir.

8- Küfür kısaltmaları ceza gerektirir.

9- Knight Online kullanıcı adı ve şifresi vermek yasaklanmıştır

zuhahaha 8. maddeye bakın
    Küfür kısaltmaları ceza gerektirir.
    adam ana bacı düz gidiyor

• terbiyesizlik diz boyu...
  • Sürekli onlie olan birisi mod olsa tam süper olacak
  • burası sadece knight online forumu değil ana sayfaya bakarsan çok sayıda bölüm var knight onlineonlarda sadece biri her zaman buraya bakması diye bir şey olamaz modların..hatırlatırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^jUstice4aLL^^

burası sadece knight online forumu değil ana sayfaya bakarsan çok sayıda bölüm var knight onlineonlarda sadece biri her zaman buraya bakması diye bir şey olamaz modların..hatırlatırım...

o ana sayfada gördüğün bütün bölümlerinin 1 2 yada 3 er tane modları olur onlar sadece kendi bölümünde silim tasıma ban gibi işler yapabilirler bilip bilmeden konusmayın knight online bölümünün modları online olmuolarki buraya bakmıyolar

Not: hatırlatırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 11 Ocak 2007; 18:05:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

Sürekli onlie olan birisi mod olsa tam süper olacak

aradığınız kişi tam karşınızda BEN sabah 09:00 ertesi gün 07:00 gün boyu işte gecede evde sabaha kadar açık ama post kasmıyorum kassam pehhh genelkurmaybaşkanı olmuştum

• Sevgili _Dracu11a;

Bu forumda her bölümde yetkili genel moderatörler bulunmaktadır. Bir mesajı
    butonuna tıklayarak şikayet ettiğinizde bu şikayet sadece o bölümde yetkili olan moderatörlere değil, tüm moderatörlere gitmektedir. Siz de şikayet etmeyi kullanarak deneyebilirsiniz. Böylece isteğinizi daha genel bir yere iletmiş olabilirsiniz. Sadece söz konusu bölümde yetkili ve çevrimiçi birini ararsanız bulmanız daha zor olur.

Eğer bir hesabınız kilitlenirse ikinci bir hesap kullanmanız yasaktır. Çünkü ceza sadece hesaba değil, kişiye verilir. Süresiz kilitlenme gibi bir durumda prosedür şöyledir, forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atılır, sorun çözülür. Bu durumda gerçek hesap kullanılarak foruma mesaj yazmaya, okumaya devam edilir.

Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız yöneticilere özel mesajlardan ya da forumdestek@donanimhaber adresine göndereceğiniz email yolu ulaşıp öğrenme hakkınız bulunmaktadır fakat yaptırımın geri alınması söz konusu değildir. Lütfen bu sorular için konu açmayınız. (Register.asp, madde 4)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.