Forexten bende çok fazla anlamam ama bu nedenle birçok alanda araştırmalar yapıyorum. Forexi öğrenmek kolay ama deneyim daha önemli bence. Bende bu yazıdan:https://borsanasiloynanir.co/forex-nasil-para-yatirilir// forex'e nasıl para yatırılır, işlemler nelerdir hakkında tüm detayları öğrendim. Sizlerde mutlaka bir göz atın okuyun arkadaşlar. |
bu forex işinden anlayan ve para kazanan var mı ? (5. sayfa)

-
-
Merhaba herkese forex borsadan ve coinlerden daha güvenilir bir piyasa. Bilmeyenler öğrenmeden sakın işlem yapmayın. Bu konuda yıllardır araştırma yapıyorum ve nihayet 2020 yılında bizlerin derdini anlayan bir yazarın kitabı çıktı. Ben dahil çevremde okuyan bütün arkadaşlarım bu kitabın bir nimet olduğunu düşünüyorum. Çok kapsamlı şekilde herkesin anlayacağı şekilde anlatılmış. İndikatörler, stratejiler, işlemlere giriş yerleri ve işlem psikolojisini, marj yönetimini çok iyi anlatıyor. Bu eğitim kitabıyla stop olmak imkansız oldu benim için. Kurumlara para kaptırmayın arkadaşlar. Kitabın adı Forex'te Ayı ve Boğalarla Anlaşma Sanatı . Tecrübe seviyesine göre 3 kitap şeklinde. Bence her sayfasını okumalısınız. Herkese bol kazançlar. Ya bir de Forex Cafe kursam kimler gelir? Ben bu gidişle bir iki seneye kuracağım inşallah. Yatırımcılarla bir araya gelip sohbet etmek süper bir fikir
-
Arkadaşlar, merdiven altı dolandırıcılar her yerde. Kaldıraçlışlemden uzak durun. Hisse de bile batıyor insanlar çokmpara kaybediyorlar, vadeli de öperler.
Öğrenmek için tw dan bilge efe ali, taktiğini paylaştı fakat sağlam kasa lazım zarar görünce ağlamamak gerek.
-Sıfıra kadar
-Mor ve ötesi -
Kasa yönetimi
-Seri işlem
-Proje uygulama
-Poz iyileştirme -4+1 -X 2X 2X 4X -
Şikago-Texas
-Leonardo ( Bazen fibo,bazen de caprio )
-Nelson
-Büyük sayılar kanunu..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
piyasa araştırması, teknik takip vs. bilmen lazım. eğitim alabilirsiniz, ücretsiz eğitim veren yerler var. örnek benim işlem yaptığım yer regnum fx gibi. bir de sağlam yer olmalı para çekme yatırma konusunda güvenilir olmalı, tabi herkesin kendi kararı ytd.
-
kazanamazsın arkadaşım sürekli yukarı aşağı gider , ilk hatanda stop olmazsan bütün paranı kaybedersin. ama opsiyon da spot altın euro döviz işi yaparsan batmazsın sadece beklersin. vadeli kaldıraçlı sana yönlendiren senin düşmanındır ve dolandırıcıdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X