Şimdi Ara

bu forex işinden anlayan ve para kazanan var mı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
7
Favori
99.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erselow

Geçen sene 3bin tl kazandım ekonomi manyağıyım vallaha xbox açıkken bile içerde cnbce açık olcak rahat edemiyorum

Usta burada mısınız? Konuyla ilgili birkaç şey soracaktım da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forex de kazanmak isteyenler ulaşabilir sedaterkk@gmail.com

• Forex işi biraz riskli ve anlamını bilmeniz gereken çok fazla forex terimleri var. Fakat güvenilir bir yerden destek aldıktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum. Benim sizlere tavsiyem kesinlikhttps://www.forex.com.tr/ bu konuda çok başarılılar ve burayı tercih eden insanlar çok memnun. Siteye bakmayı unutmayın.
  • Kaldıraçsız ve swapsız olursa Forex kullanılabilir. Kaldıraçlıysa uzak durulmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli teknik bilgin yoksa kumar varsa son derece riskli bi yatırırım diyebiliriz. Ama analiz bilgin yoksa uzak durmanı öneririm. Kripto paraları tavsiye ederim en azından piyasa düşerse elinde mal kalmış oluyo bekleyebilirsin tekrar yükselmesi için. Ama kaldıraçlı işlemlerde geri dönüş yok malesef gittiyse gitmiştir

• Zamanında forexte battım hatta 4 5 arkadaş battık biri baya yüklü girmişti hatta kredi falan çekmişti. Para kazanan tabi ki var ama sayıları çok fazla değil tahmin edersiniz. Battıktan sonra uzun ara verdim finansal piyasalara geçen yıla kadar. Kriptopara piyasasına girdim 2017 ortalarında bu sefer birazda şansla iyi para kazandım. Hem ev aldım hemde sermaye edindim. Zamanında çıkış yapsam milyonerdim hatta ama nasip değilmiş.

Nacizane tavsiyem bu işlerde kazansanız bile mutlaka nakite dönün. Ekranda görünene değil cebinize girene bakın

• Sunbred kullanıcısına yanıt
    Hocam Trendfx firması islami forex hesabı da kullandırtıyor. Faizsiz işlem yapma şansı veriyor. Sonuçta faizsiz yapılan işlem ticari işleme giriyor. Ticari işlemin haram olduğunu düşünmüyorum.
  • Kardeşim bu forex piyasasına girmek istiyorsan işi iyi öğrenmen lazım bunun için de danısmanlık alabilirsin. Danısmanlık hizmeti konusunda HızlıFx i öneririm. Gayet ilgililer bu konuda . Fiyatlara müdahale edilmiyor. Piyasaya paralel ilerliyor. Para çekmek konusunda da hiçbir sıkıntı çekmezsin.
  • forex de hicbir araci kuruma guvemezsin.

• kardeşim yukarıdaki yoruma katılıyorum. Forexte firmalardan önce kendine güvenmen lazım. Bunun için forex eğitimlerinden bir şeyler kapmaya çalışmalısın. böylelikle piyasa bilgini geliştirerek kendi işlemlerini kontrol etme şansına sahip olursun. Dışarıya bağımlılığın en aza iner ama destek de şart tabii. Bir danışman desteği çok iş görür. bunları sağladıktan sonra aracı kurumların güvenilirliğini araştırmanı öneririm. Ben mesela forextr'yi kullanıyorum, görece yeni bir firma. Bir göz atabilirsin. Müşteri ilişkilerini sıcak tutmaya çalışıyorlar, demo hesapla kendini deneyerek başlamanı öneririm forexe.
  • Forex ile Nasıl Para Kazanılır?

Forex ile para kazanmanın mantığı en temel haliyle döviz bürolarından yaptığınız alım – satım ile eşdeğerdir. İlerleyen başlıklarımızda bu konuyu detaylı bir şekilde ele alacağız. Yine de kısaca forex nedir başlığı altında da ele almak istiyorum.

Para kazanmanın en temel ve basit mantığı; doların Türk lirası karşısında değerleneceğini düşünüyorsanız, Türk lirası ile dolar alırsınız ve doların yükselmesini beklersiniz. Dolar yükseldiğinde ise satarsınız ve yine Türk lirası alırsınız. Bu sayede oluşan alım – satım farkı da sizin kazancınızdır.

Forex piyasasında her bir yatırım aracı için parite değeri bulunur. Bu kavram örneğimizdeki dolar karşısındaki Türk lirasının değerini ifade eder. Yani USD/TRY bir paritedir ve bu parite üzerinden emir verirsiniz. USD/TRY paritesine al emri verdiğiniz de aracı kurum Türk lirası satıp dolar alınacağını anlayacaktır.

Al emrini ise paritenin değeri artacağını ön gördüğünüz zaman verirsiniz. Öngörünüz gerçekleştiğinde de sat emri vererek Türk lirası alır ve dolar satarsınız. Bu şekilde de kar etmiş olursunuz.

Aracı kurumlar nereden para kazanıyor sorusu da oldukça merak edilmektedir. Aracı kurumlar da aynı döviz büroları gibi paritelerin alım – satım arasındaki farkından kendi kazançlarını elde etmektedirler. Bildiğiniz gibi her yatırım aracının bir alış, bir de satış değeri vardır.

Bu değerleri forex işlem platformunuzda sıralı olarak görebilirsiniz. Döviz bürolarından forex piyasasının bir farkı ise şu noktada çıkmaktadır; dolar düşerken de para kazanabilirsiniz. Bu özelliğe çift yönlü işlem denilmektedir ve her fiyat hareketinden kar etmenizi sağlamaktadır.

Forex piyasasında istediğiniz bir paritede alım veya satım yapabilirsiniz. Çift yönlü işlem özelliği sayesinde bir yatırım aracının değeri düşerken de para kazanma şansı yakalarsınız. Örneğin USD/TRY paritesinde Türk lirasının değer kazanacağını öngörüyorsunuz.

Bu sefer dolar satıp Türk lirası satın alarak işlemi oluşturacaksınız. Yani USD/TRY paritesinde alım yerine satış yönünde emir vereceksiniz. Bu şekilde de paritenin fiyat grafiği düşerken, siz para kazanacaksınız. USD/TRY paritesinde satış yönünde işlem yapabilmek için de, elinizde dolar olmasına gerek yoktur. Bu işleme ise açığa satış işlemi denir.

Sonuç olarak forex piyasasının konuları oldukça kapsamlı bir şekilde ele alınmalı ve tam olarak bilgi sahibi olduktan sonra işlemlere başlamalısınız. İlk bakışta karmaşık görünse bile ücretsiz eğitim olanaklarından faydalanmaya başladığınız ilk andan itibaren kolay bir mantığı olduğunu göreceksiniz. Bu nedenle verilen eğitimlere önem vermelisiniz ve deneme hesaplarını kullanarak deneyim kazanmalısınız.

Arkadaşlar forex hakkında yalan yanlış birçok yerde bir şeyler yazıyor. Bende 4 yıldır forexte kaldım. Bu yazıdanhttps://paratic.com/forex-nedir/ öğrendiklerim çok işime yaradı sizde okuyun öğrenin arkadaşlar.

• ben 10 bin tl ile borsa oynuyorum geçen perşembe 5 binlik kağıt aldım ostim bugün 350 tl kar ile sattım 500 ü görünce satmamıştım ama toplantıları iptal olunca düşer diye sattım kağıt uçtu. yine de ana paramın 1 aylık faiz parası.. .. şişecama girmeye cesaret edemedim 4.99 bile değdi 2 günde 50 60 kuruş arttı. dolar alır satar gibi ayda alıp satıp 10 bin tl yi arttırmayı deneyeceğim. bugün kütahya porselene girdim 30 kuruş düştü acelem yok biraz daha düşerse ortalama düşürürüm amacım tamamen heycan hayata tutunmak gidipte 2 3 masa olan firmalara girmiyorum birde bence sabır çok önemli benim arkadaşım 2.7 falandı ersu dedi dedi karı görünce çıktı kağıt 4 tl oldu.devlet müdahale etmese belki 15 tl olurdu .aynı dolardaki panik oldu katarla anlaştı dediler abd de üretim yeri açtı dediler onun dengi firmaların çeyreği fiyatında değil dediler kağıdı uçurdular ve devlet müdahalesi geldi.. gidipte tüm paranızı basmayın 50 bin tl varsa 10 ile oynayıp haftada 200 300 koysanız bile zevkli ayda 2 3 kere satsan ek iş gibi gelir olur terste kalıncada bekleyeceksin dolarla aynı mantık ama ben banka üzerinden alıyorum forex falan anlamam bekarım paraya ihtiyacım yok zevk meselesi iddia ya da sayısaldan daha garanti bir yol

• masallah herkes her seyi biliyor

araci kurum tavsiyesi verenler

fx in olayi kaldirac oldugu halde kaldirac kullanma diyenler

borsa tuyosu verenler

spk dan haberi olmayip araci kurumlara guvenme diyenler

milyon dolarlik kurumlarin sizin 100 dolariniza goz diktigini soyleyenler

mutlaka danismanlik alinmali diyenler

ve son olarak islami forexciler ile sinyalciler

• 5 senedir forexle uğraşan akıllı yatırım yapanlardan biri olarak her türlü yurt içi yurt dışı kurumu denedim ama para yatırırken nasıl hızlılarsa çekerken o kadar hızlı olamadıklarını gördüm. her kurumu denedim yurtdışıları özellile 100 dolarla başlayıp denedim paramı ne adar hızı çekebildiğime baktım ama çekemedikleri dahi oldu :d en son galafx de durdum. yatırım uzmanım ve danışmanı arkadaşım gibi oldu. başarılı sinyalleri ve hızlı talep karşılama özellikleri ile buradan Aylin ve Funda teşekkür ederim
  • kardeş bu forex tam kumar işi bilmeyen için.kumarda da kazanan yoktur sadece oynatan kazanır.kardeş eğer tekniz analizi yalayıp yutmadıysan sakın forexe bulaşma.büyük hata yaparsın.çünkü bu işten para kazananlar ki onlarda küçük bi azınlık teknik analizi çok çok iyi bilenler ve de sabahtan akşama kadar ekranın başından kalkmadan sıkı takipte olanlar.onlarında kazanacağı yine kesin değil.%70 kazanıyolar.ayrıca bunu yapmak asgari ücretle sabahtan akşama kadar eşek gibi çalışmaktan daha stresli ve insanı bundan daha çok yıpratıyor psikolojik olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaan1992 K kullanıcısına yanıt
    kral belki 50 yere sordum forex de swapsız işlem yapsan da yine de hiçbir şekilde caiz değilmiş haberin olsun

• kaan1992 K kullanıcısına yanıt
    günahını kabul edip ona göre girmek gerekir bu işlere

• forex islemleri sinyal destegi verilir gunluk yuksek kazanc bunlarin hepsi mumkun
  • mehmetozmen11541 M kullanıcısına yanıt
    bende size galafx oneririm
  • izmirli1713 kullanıcısına yanıt
    forex dogru yatirim ve dogru yatirimciyla cok iyi kazanc saglar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.