Şimdi Ara

Bu fiyata daha iyisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En geç salı günü karar vermem lazım.Bütçem 3000-3500 TL arası maximum. 2 tane alternatifim var, biri GTX950M, 240 GB SSD, 500 GB HDD içeren Monster 3150TL'ye, diğeri 4 GB GTX 960M, 1TB HDD içeren Monster 3400 TL. İkisinde de 8GB ram ve i7-6700HQ işlemci var. Aradaki farka değer mi bilmiyorum fakat 3400 Tl olan Monster cazip geliyor. Fakat eğer değmiyorsa SSD'li, nispeten daha taşınabilir olan 3150TL'lik model de iyi gibi. Bu yıl üniversiteye geçiyorum 3-4 yıl kullanabileceğim bir bilgisayar arıyorum.Hem bölümde gerekli işler, hem oyun (LOL, CSGO, FİFA, NBA gibi oyunlar ağırlıklı) hem de film, sosyal medya gibi işler için rahat ettirmesi gerekli. Bu bütçede yukarıda önerdiğim bilgisayarlardan hangisini, veya öneriniz varsa daha farklı bilgisayar önerisi bekliyorum.

• Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sinaviniz iyi gecti galiba mezuna kalmayi falan dusunuyodunuz bi ara.Nereye gitmeyi dusunuyosunuz?

Modellerin linkini atsaniz daha iyi olur.
    Bir de gtx 960m li 8gb ram 1tb hdd i7 li sarji iyi giden(ki en onemlilerinden biri bu bence) dell 7559 u inceleyin derim.3200 liraya bulabilirsiniz uzerine ssd takviyesi de yapabilirsiniz 100-200 liraya.

• MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler cevap için.İyi geçmedi aslında garanti gözüyle baktığım yerler bile riskte. Gelirse %50 TOBB, IYTE, Ege, GTU, TM sıralamam yeterse %50 Sabancı, düşük bir ihtimalle %50 Özyeğin yazmayı düşünüyorum bilgisayar mühendisliği için. Bunlardan sonra psikolojime bağlı olarak mezun mu değil mi ikileminde Bilkent-ODTÜ Matematik veya Anadolu-Akdeniz-Dokuz Eylül hukuk da yazabilirim. Ha bir de İTÜ Ekonomi olabilir. Yani kafam baya karıştı hepsine biraz biraz ilgim var sıralamaya göre belli olacak gibi. Sizde durum ne?

Model olarak GTX 960M olan bir bilgisayar almaya karar verdim. Attığınız model ile Monster Abra A5 v7.1.1 arasında kaldım şu an. Özellikler aynı gibi, Monster hakkında en son eleştiri çoktu fakat şu an genel olarak memnuniyet var gibi ben Dell'i de araştırayım biraz teşekkürler:D

• Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Benim hayal kırıklığı oldu biraz odtü makine gelmeyecek muhtemelen ama pek şikayet edemem sanırım sizin gibi emeğinin karşılığını alamayanları gördükten sonra bu da iyidir diyorum birazda.belki odtü havacılığa gidebilirim ya da itü makine.bunlarda gelmezse ayvayı yedim
    Yazık gerçekten şu tarz sınavlarla üniversiteye öğrenci alınıyor ne saçma işdir bu.neyseki geçti bizden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende sanıldığı gibi emek yok, yani hedef İTÜ diye çıktım ama vermedim karşılığını. Ha tabi YGS için vermiştim o vurmamış olsa çok başka olurdu da neyse olan oldu Hayırlısı sizin için de.

Konu güncel bu arada
  • Merhaba hocam bende laptop almayı düşünüyorum (güncel piyasadaki oyunlar için). Genellikle overwatch, lol, csgo oynamayı düşünüyorum. Monster uygunmudur bunlar için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ruxtec08 kullanıcısına yanıt
    Uygundur tabi ki hocam.

Konu güncel

• http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gl62-6qd-078xtr-i7-6700hq-8gb-1tb-2gb-gtx950m-156-freedos-pmu349886

Hocam bence msı alin derim yazılım desteği filan iyidir soğutması o fiyata msı dışı laptop dusunmeyin bence adamlar gaming book'ta resmen piyasa lideridir

Ssd slotuda mevcut tam emin değilim

• RawShed kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyatlarda istediğim gibi bilgisayarlar yok maalesef MSI da. Markadan önce donanım önemli benim için, 960M istiyorum. Ha alış amacım da gamebook almak değil bu arada. Şimdilik en mantıklı seçenek Dell 7559 alıp SSD takmak veya Monster almak. İkisi de aşağı yukarı 3600 civarına gelecek gibi totalde

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.