Şimdi Ara

Bu fiyata bu Kalite: Labtec Pulse-285 2.1 Hoparlör !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım PC için uygun fiyatlı hoparlör arıyordum.Bugün Bimeks'e gittim ve çeşitli modelleri inceledim.Hatta bir ara az kalsın Creative'in 210 YTL'lik modelini (Gigaworks T20)alıyordum.Neyse sonra bu kadar para vermenin anlamsız olacağını düşünüp eve dönmek üzereyken Labtec'in Pulse-285 modelini tavsiye etti bir görevli arkadaş.2 uydu hoparlör ve bir subwoofer dan oluşan bu ucuz 2.1 hoparlör seti gerçekten beklentimin çok üzerinde ses verdi.Eğer ses kalitesi konusunda yüksek bir beklentiniz yoksa bu hoparlörü bu fiyatıyla kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.
    Ha fiyatı mı ne kadar?KDV dahil sadece 22.5 YTL :)))

• böyle hoparlörler denk geliyor ara sıra kaçırmamak lazım fiyatı gerçekten çok uygunmuş fiyatına göre kaliteside yüksekse kesinlikle almaya değer tabiki bilgilendirdiğin için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@DE

böyle hoparlörler denk geliyor ara sıra kaçırmamak lazım fiyatı gerçekten çok uygunmuş fiyatına göre kaliteside yüksekse kesinlikle almaya değer tabiki bilgilendirdiğin için sağol

Rica ederim,hayat paylaşınca daha güzel
  • valla bu gibi cihazlar önceleri iyi sonradan dandik sesler verebiliyor genede hayırlı olsun
  • yok ya kolon neyse odur....sonradan daha yüksek ve daha kaliteli ses isterse alan arkadaşımız o başka...ama hayırlı olsun sahiden forumda bu tip kolonları arayanlaar çok...inş onlara yol gösteriri ....saygılar
  • ya arkadaşlar bende bugun aldm 2+1 ini fakat kolonlardan güzl ses gelio ama bass kolondan bass sesi az yani kolonlar daha çok bass werio x) bunu nasl ayarlayabillirz acaba ??
  • sanırım dınledıgınız muzıkle alakalı bırsey olmalı . bassdan sesın az gelmesı bass ın cok gucsuz olmasıda olabılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de leptopum için heryere ses sistemi soruyordum.bir ara teknosaya gittim ve ilk gördüğüm crativenin 5+1 100tl olduğunu öğrendim ve tam alıyordum ki labtec 2+1 pulse 285i gördüm özelliklerine baktım beğendim ve masraftan kaçtım.crativeye 100 tl verene kadar 39,00 tl ye labtec aldım.eve geldiğimde olağanüstü bir bass veriyordu ağzım açık kalmıştı... YANİ HERKESE TAVSİYE EDERİM.
  • 12 watt rms olan bir cihaz nasıl olağanüstü bir bass verebilir ?
    bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz ?
    bende 155 watt rms (310 peak) logitech vardı ona bile müthiş bass veriyor diyemezken
    fiyatına göre iyi deseniz anlıcam da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 2 Kasım 2011; 21:01:16 >
  • Labtec 2+1 Pulse 285 harika o kadar para vermeye gerek yok .
  • labtec sadece ses veren sıradan bir hoparlör parasına göre verdiği ses iyi sayılır yoksa ağzı açıkta bırakacak bişey yapmıyor arkadaşın kapısını baslı çalsalar yine ağzı açık kalacak heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.