Şimdi Ara

Bu Fiyat Nedir Arkadaş Bee !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.dodge.com/en/challenger/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 20 Temmuz 2014; 14:07:09 >

• Dizel Polo parasına Dodge Challenger.
  • Laneti yanlis yerde yanlis yere etmissiniz. Bu lanetten birsey cikmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede yerli araba fabrikası açılsa. kurulum maliyeti 5-6 milyar dolar. bu tip bir araçtan yılda 15 bin adet satılsa. işletme maliyetleri hariç kar etmesi için 44 yıl gereklidir. günümüz uluslararası faiz koşullarıyla mümkün gözükmemekte. dolar basma fabrikası açarsak bu işi başarabiliriz.
  • O değil de bu durango çok hoşuma gitti ya. 60 bin tl. Devlete çalışıyoruz vesselam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

O değil de bu durango çok hoşuma gitti ya. 60 bin tl. Devlete çalışıyoruz vesselam...

Arabaların hepsi çok hoş gerçekten .
    Kapkara. Hepsi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle konuları gördükçe Avrupa'ya gitme isteğim katlanarak artıyor. Çok şükür çift vatandaşım kısmet olursa kaçıp kurtaricam kendimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araba fiyatlandırmayı sizden öğrenecek değiliz !!!

kemikli mi kemiksiz mi bu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

araba fiyatlandırmayı sizden öğrenecek değiliz !!!

kemikli mi kemiksiz mi bu fiyat

Kuşbaşı

• Emperyalist bir devletimiz olsun ABD gibi bu araçlar ve bu fiyatlar çok uzak olmaz
  • Başka bir partiye oy verin arkadaşlar başa gelirlerse vergiler kalkalacakmış. Arabalardaki ötv yüzde 1 kdv yüzde 1 olacakmış

Böyle bir yorum yapmayacaktım ama gelen yorumlara bakılınca böyle bir mantık çıkmış ortaya denilebilecek tek söz bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 20 Temmuz 2014; 5:46:20 >
  • Siyaset yapılmasına karşıyım forumda ama IQ seviyesi bakımından öğretici oluyor..
  • florida da yaşamaktayım. inanın araba manyağı idim. buraya geldikten sonra arabadan soğudum. bildiğin kaz gibi yolunuyoruz türkiyede. burada araba sadece ihtiyaç. millet keyfinde dünya umurlarında değil. yaşlı teyzeler 70 yaşında bu arada altlarında hayalinizdeki araçlar dolu. birde ışıklarda bir kalkıyolar anlatamam benzin ucuz... bu nedir yahu.. insan sınıfına bile konmuyoruz türkiyede yazıkkk... inanın her dışarı çıktığımda küfrediyorum...
  • Güzel blok konusu

• Arkadaşın videosunu buldum

• Kusura bakmayın abiler sinirlendim o şekilde konuştum
    Yanlıştı kabul ediyorum

• Işte bosuna demiyoruz eğitim eğitim diye. Herşeyin başında egitim vereceksin insanlara ki dogruyu yanlışı cok daha kolay ayırt edebilsinler. Ama ülke de daha eğitim bile yok. Her sene sistemi degistire degistire onu da yalama ettiler.

Biri put diyor , biri chp gelse düşünemiyorum diyor. Aslında hersey ortada.

• sırf şu vergiler ve başımızdakiler yüzünden önümüzdeki 5 sene sağlam çalışıp para biriktirip yurtdışında insan gibi yaşayacağım bir yere gitmek istiyorum.
  • İyi oluyor.

Odeyin bakem pasa pasa verginizi.

• Fiyatlar yüksek diye ağlıyoruz,dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz diye ağlıyoruz sonra biz tüp kuyruğunuda biliriz,biz yağ kuyrukları olduğu zamanlarıda biliriz falanlar filanlar.Mademki memnunsun o zaman gidip bi dodge challenger alacaksın duble yolda kullanacaksın.120.000 ile 140000 dolar arasında fiyatı var.Bu arabanın amerikada 26.000dolar olupta burda 120.000dolar oluşunun suçlusu kim cehape zihniyetimi yoksa yavru muhalefet mhp mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.