Şimdi Ara

Bu Filmin Adı Neydi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aksamlar.Bana bi film anlattılarda bende film hastasıyımdır.Filmde Bi kız var hayalet falan işte adamın omzunda oturuyomuş meğerse.Adam eskıden terk etmıs bu kızı oymus aslında falan ent anlatmadılar banada.İsmini bilmiyorum nette bi sayfa buldum oradada ismi yok fılmın konusu ve içeriği var hatırlayan bilen yardımcı olursa sevinirim.Ve izlememi tavsiye ettiğiniz film olursada fena olmaz.Sımdıden tskrler

• Chirico

Taken(96 saat),Esaretin Bedeli,Cash,Harold and Kumar 1-2(komedi),Green Street Holigans 2,The Condemned
  • Esaretin bedeli harika bi film. İzle mutlaka. Ateşli gençlikte harika. Bide çılgın sınıf insanın ici harıka oluo
  • Çok TEsekkurler Ayrıca Onerıler ıcınde .. :)

EDİT:

Yalnız Chirico hıcbır sonuc cıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 8 Eylül 2009; 14:31:26 >
  • Bi cevap alsam o filmin adı neydi ?

Hikaye tam bu :

japon hayaletimiz yolun ortasında duruyordu, geceliği dalgalanıyordu. Çiftimiz kendine geldiğinde kız gitmişti elbette ve kimse kadının o kızı gördüğüne inanmıyordu, kendi kocası bile. Dakikalarca "SANA GÖRDÜM DİYORUM DEYVİD LANET OLSUN." haykırışlarına katlandıktan sonra işler tatlıya bağlandı ve çiftimiz ........... bi dağa tatil yapmaya gittiler. Tabi ki japonumuz aynalardan yansıyor, kapı aralarından beliriyor, saniyelik gerilimler veriyordu. Çift oynaşa sevişe, tatili geçirirken sürekli fotoğraf çekiyordu.

Olay şu, adam japonyada iş bulmuş karısını da almış japonya'ya gidecek. En sonunda işte japonyadaki evlerine yerleşiyorlar ve fotoğrafları banyo ediyorlar. Görülüyor ki, beyaz bi ışık bütün fotoğrafları bozmuş. Enee makina bozuldu heralde diyip umursamıyorlar. Ya çok üşendim devamını anlatmaya. Bu hayalet kız hepsinin canına okuyo tamam mı. Çiftin iki arkadaşı ölüyo. Kadın sürekli hayalet tarafından rahatsız ediliyo. Adam da.

Sonra anlıyoruz ki hayalet, adamın terkettiği eski sevgilisiymiş. ADam terkedince intihar etmiş falan. Kadının cesedini bulup yakıyolar ve new york'a dönüyolar. Ama sonra tekrar anlaşılıyo ki, adamın ölen o iki arkadaşı ve adam, bu kadına tecavüz etmişler o yüzden kadın bunları kovalıyomuş falan. Sonra işte çift ayrılıyo, kadın hayvansın rıza diyerek adamı terkediyo. Hayalet adamın peşini bırakmıyo. Adam intihar etse de ölemiyo.

Ve hayalet sürekli adamın omzunda oturuyo. Adam da omzunda bi hayaletle akıl hastanesine kapatılıyo.

ALINTI.

EDIT:

İçerikte küfür varmıs yenı farkettım.Noktalar koydum oraya :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 8 Eylül 2009; 14:46:15 >

• Cevap yok mu hala bilen falan ?
  • Shutter ?

2008 yapımı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 8 Eylül 2009; 17:02:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Shutter.

http://www.imdb.com/title/tt0440803/

Spoiler içine al bence.

Senin aradığın amerikan versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 8 Eylül 2009; 17:04:43 >
  • Aradığın film Resimdeki Hayalet
     Bu Filmin Adı Neydi ?
  • Çok tesekkurkler arkadaslar =) sonunda bulundu ...
  • Sonuna doğru tüylerimi diken diken edebilen tek filmdir kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.