Bildirim
Bu esitsizlige son verin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Benim konulara Baska bisey atmiyorsun eskisi gibi pek de tutmuyor bence vazgecbu sevdadan.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
Benim konulara Baska bisey atmiyorsun eskisi gibi pek de tutmuyor bence vazgecbu sevdadan.
Alıntıları Göster -
Kurban bayramı yaklaştığında bekliyorum böyle konuları aynı şey değil ama olsun çok manyak marjinal şeyler çıkabiliyor seyre dalmalık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 15 Mayıs 2018; 15:50:43 >
Harbi ben de düşündüm bunu. Şimdi kuzu yiyoruz da neden kedi, köpek yemiyoruz? Yemeye çalışsak hayvanseverler kan çıkarır diye falan. Hani neden yemememizin sebebini biliyorum, haram olduğu için ama yemeye kalksak pekâlâ da yeriz o da et o da et.
-
-
Olmadi bu reyisi atacaktinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88
Alıntıları Göster
Beni vegan grubuna eklemisler orda bu gonderiye bu yorumu yazdim gruptan attilarquote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
Kurban bayramı yaklaştığında bekliyorum böyle konuları aynı şey değil ama olsun çok manyak marjinal şeyler çıkabiliyor seyre dalmalık
Düşündürücü
-
-
Sağdaki daha lezzetli görünüyor.
Niye hep soldakini yiyoruz ki ? -
Etli butluquote:
Orijinalden alıntı: RevengeRain
Sağdaki daha lezzetli görünüyor.
Niye hep soldakini yiyoruz ki ?
komikmiş la:D -
-
Çünkü biri etobur diğeri otobur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 22 Nisan 2020; 19:37:8 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X