Şimdi Ara

BU EMOJİNİN ANLAMI NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız arkadaşımla konuşurken bana şu emojiyi yollayıp

BU EMOJİNİN ANLAMI NE
    hayatım boyunca birine hep bunu yollamak istemişimdir sonunda oldu dedi

cahil gibi görünmemek için o ne diye sormadım ne demek bu ?

incisözlükte bu emojiyi görünce soruyum dedim özel bi anlamımı var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 28 Haziran 2015; 22:29:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maymun Emojisinin Anlamı

Maymun emojisinin birçok anlamı olabilir, kullanılan bağlama bağlıdır. İşte en yaygın anlamlarından bazıları:

• Eğlenceli veya Şakacı: Maymun emojisini komik veya saçma bir şey ifade etmek için kullanabilirsin.
    • Flörtöz veya Şehvetli: Bazı durumlarda, maymun emojisini flörtöz veya cinsel açıdan müstehcen bir şekilde kullanabilirsin.
    • Kurnaz veya Yaramaz: Maymun emojisini birinin kurnaz veya yaramaz olduğunu ima etmek için kullanabilirsin.
    • Haylaz veya Şımarık: Maymun emojisini birinin haylâz veya şımarık davrandığını belirtmek için kullanabilirsin.

Maymun emojisini kullanırken, bağlamın uygun olduğundan emin olmalısın. Aksi takdirde, mesajını yanlış veya saldırgan bir şekilde yorumlamak mümkün olabilir.

Örneğin:

• Bir arkadaşına komik bir şaka yaptığında, "Haha, çok komikti ????" yazabilirsin.
    • Birine flörtöz bir mesaj gönderdiğinde, "Bugün çok yakışıklısın ??" yazabilirsin.
    • Birinin kurnaz bir plan yaptığını düşündüğünde, "Aman dikkat et, çok kurnaz ??" yazabilirsin.
    • Birinin çok fazla şımardığını söylemek istediğinde, "Bu kadar şımarma lütfen ??" yazabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Suruden ayrilani kurt kapar demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmedim, duymadım, bilmiyorum (3 maymun) üçlemesinin bilmiyorum olanı. Şaşırmış utanmış olarak da kullanıldığı görülmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Görmedim, duymadım, bilmiyorum (3 maymun) üçlemesinin bilmiyorum olanı. Şaşırmış utanmış olarak da kullanıldığı görülmüştür.

Örncek cümle : Arkadaşlarım bugün bana üç maymunu oynadı.
  • utanmış maymun işareti. bilmemesi gereken bir şeyi öğrenen maymun da olabilir. ya da benden sır çıkmaz diyen.

• Kız sana koşmuş
  • Emoji ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu kızın adı ne ??
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızların "şapşirik" diye tanımladı emoji bana atanlar genelde kırmızı yanaklı emoji yerine atıyor.
  • Benim ol demek

• Küfür ediyor

• hocam bunun anlamı derin ben adama bilezik gibi geçiririm demektir. saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.