Şimdi Ara

Bu ekran kartı OHA! dedirtir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Hikmet_19

alan varmıdır acaba

var ki satıyorlar..
  • Arkadaşlar kanımca oyun oynamak için değil oyun yapmak için alınıyor bu kartlar, veya başka bir amaçlı. Kim alır bunları demeyin..
  • bi ekran kartına o kadar para verilmez.
  • yuh bu ne be gdip araba alırım bu küçücük kartın yerine

neyse karar deiştirdim alsam kaç yıl idare eder beni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 30 Kasım 2005, 22:58:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: evildead5502

quote:

Orjinalden alıntı: kymelria

canlarım siz oyun oynadığınız için bu kartların ne işe yaradığını pek fazla bilmezsiniz. siz en iyisi boşverin sadece 7800lerin fiyatlarına oha deyin.

çünkü o kartla yapacağın tasarımlarla o karttan istediğin kadar alabiliyorsun.

Bu kartla kalkıpta nfs oynayana ne derler

ne desinler NFS oynuyo derler

• bu kadar paraya yazık idda ediyorum bunu alıp solitaire oynuyan vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

quote:

Orjinalden alıntı: evildead5502

quote:

canlarım siz oyun oynadığınız için bu kartların ne işe yaradığını pek fazla bilmezsiniz. siz en iyisi boşverin sadece 7800lerin fiyatlarına oha deyin.

Bu kartla kalkıpta nfs oynayana ne derler

ne desinler NFS oynuyo derler

bu espri mi yoksa öylesine mi söyledin

• fx 5200 ün bi üst modelimi bu:)
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: cansoykal

Arkadaslar kim bu karti alır ki??
    http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&cPath=20&products_id=1121

yahu cansoykal alem adamsın hakkaten. kesin aklından "şu haberi bi yazayım da bakalım forumda ne kadar SAZAN varmış" diye geçmiştir. CUUUPPP diye atlayanların sayısı maşallah hiç te az değil. seni hin seni... şimdi oturup sazanların yazdıklarını okuyup-okuyup kıs kıs gülüyorsundur sen. yapma kardeşim yahu... bırak sazanlar rahat rahat yüzsünler. ne diye adamlara olta atıyorsun.

gerçi karttan anlayan arkadaşlar o kartın ne işe yaradığını yazmışlar. ama gene de atlamaya çok istekli olanlar hala CUMBURLOP atlamaya devam ediyolar. en çok ta onlara gülüyon di miiiiiii?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcok -- 1 Aralık 2005, 0:08:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SkiNNy

topice girmeden önce tahmin etmiştim...

aferim
  • bu kart neki :D

bu yine pc için yapılmış...sanırım SGI sistemler ile ilgili bilgisi olan pek yok ;) Emin olun bir çok kişinin hayatı boyunca kazanmak için hedef ettiği fiyatlarda:D...SGI alan adam bu kartı SLI bile kullanmak ister :D
  • Başlığı görünce bende sazanlama daldım.
    Geçende buna benzer bi oha lı ekran kartı olayı vardı.fx5950 pcx i sanırım bi 400 dol. a felan satılıyodu hepsiburdada.
    Acep dedim buna benzer bişeymi.Linki açtım FX yazısını gördüm fiyata baktım ANAM O NE $2.400.0000000 gidiyo harbi bu sefer adamlar olayı aşmışlar dedim. Yani nasıl bi memlekette yaşıyoruz terkedecem lan bu memleketi kim kime ne yapabilirse derken quadro yazısını gördüm içim rahatladı!

Gerçektende bu kart olmasa grafik tasarımcıları ne çeker dimi?
    Adamlar kartı alırken zaten sağdan bi kaç basamak eksik sayıyodur.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2C494BAF -- 1 Aralık 2005, 2:14:35 >
  • karta ole bole diyonuz ama kart stokta yok gozukuyo

harbi şole bi kart olsa satar makinayı yenilerdim.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.