Şimdi Ara

Bu Ekran kartı Anakartıma uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Eski Ekran kartım çöpe gitti, Şuan 32 bit ve 256 mb ekran kartı ile dayanıyorum. Ekran Kartı araştırmalarına başladım. Bütçeme uygun ve iyi bir ekran kartı buldum fakat anakartıma uyar mı bilmiyorum

Anakartım: Gigabyte G31M-ES2L (Tıkla)
    Alacağım Ekran Kartı: Tıkla
    İşlemci: intel Core 2 quad q8200

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaNaTioN -- 4 Ağustos 2013; 14:11:39 >

• Hayırlı ramazanlar, Arkadaşım PCI-EX yuvasını kullanan bu ekran kartı senin anakartta sıkıntısız çalışacaktır. PCI-EX hızınız 1.0 ise 1.0 hızında çalışır. Sadece tam olarak faydalanamazsınız fakat ; GTX Titan olmadığı için bu kartta bence tam performansla çalışır. İşlemcinizi söyleseydiniz iyidi darboğaz bakımından.

Darboğaz : İşlemcinizin hızının vereceği maksimum performansla sınırlıdır ekran kartınızın performansı. İşlemciniz yeterince hızlı değilse ekran kartının performansını tam olarak kullanamayabilirsiniz.
  • Psu kaç watt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.4GHz 6MB Cache - ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon - MSI Z370 A PRO - GSKILL 16 GB RipjawsX DDR4 2400MHz - THERMALTAKE NIC C4 CPU Cooler - High Power 600W 80+Gold GD Performance - cooler master elite rc-430 - SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD - WD 1TB - LOGITECH MK320 2.4GHz WIRELESS DESKTOP - logitech gamepad f710 - Creative SBS A320 2+1 Speaker
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.