Şimdi Ara

Bu ecnebilerin Collage ve University farkı ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'da falan üniversiteler kolej diye mi geçiyor?Yoksa kolej amerkalıların liseden sonra üniversiteden önce okudukları başka bir okul mu?

• üniversite bildiğimiz kampüsü filan olan üniversite, college da fakülteleri filan ayrı yerde ama bağlı oldukları yer aynı
  • Ben şöyle biliyorum.Liseden sonra kolej sınavına giriyorsun.Belli bi sayıda kişi koleje gidebiliyor ve üniversiteye gidebilmek için koleje gitmiş olman lazım.Amaçları buradaki gibi milyonlarca insanın üniversite kapısına yığılmasını önlemek.Keşke burada da olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

üniversite bildiğimiz kampüsü filan olan üniversite, college da fakülteleri filan ayrı yerde ama bağlı oldukları yer aynı

e peki niye adları farklı nedeni yukarıdaki arkadaşın yazdığı sebepten mi mesela şu hem harvard collage var hem harvard university var şimdi ben harvard üniversitesine gitmek istesem ilk önce harvard yada başka bir yerin mi kolejine gidicem
  • Ingiliz ingilizcesi = College
    Amerikan ingilizcesi = University
  • college lise,University üniversite, junior ilköğretim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde ben college girls videoları izlerim tarzım buu
  • College, fakülte oluyor. Belli bir alanla ilgili eğitim. Üniversite bunların bir araya gelmesiyle oluşan kurum.
    Onlar college a gidiyorum da der university e gidiyorum da der. Ama genelde college ı tercih ediyorlar.
    Hatta sanırsam onlarda university e gidiyorum deyince tuhaf oluyor.

Tek fark bizdeki gibi tuhaf kaçmıyor.
    Yani:
    -Okuyor musun?
    *Evet, fakültede.
    Deyince tuhaf geliyor.
    ama - Evet, üniversitede. deyince normal geliyor.
    Dildeki ekspresif anlamla ilgili bir durum.

Tam bilmiyorum ama. Benim beynimdeki yeri böyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 2 Ocak 2011; 0:21:53 >
  • Fakülte-Üniversite
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.