Şimdi Ara

Bu duygu tam olarak nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela birisinin yakını vefad ettiğinde onu arıyamıyorum arkadaşlar. Hani aramak yanlış olur, yarasını deşmiyim ne biliyim o an ne diceğimi bilemiyorum çünkü adamın acısı var. Ne desem boş. Bu başka şeyler içinde geçerli. Bi olay olsa mesela kötü bişey aramaya çekiniyorum. Neden böyle acaba? O duyguyu tam anlatamadım şuan ama anlatıcam

• Aynı şeyi yaşıyorum. Yapmak için yapmış olucak gibi hissediyorum. Yapmak istiyorum ama saçma bir şey olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empati hocam. Empati duygunuz aşırı gelişmiş ondan kaynaklanıyor. Bende sizin gibiyim çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Aynı şeyi yaşıyorum. Yapmak için yapmış olucak gibi hissediyorum. Yapmak istiyorum ama saçma bir şey olduğunu düşünüyorum.

Aynen öyle hocam. Hani aramak istiyorum ama bişey beni tutuyor çekiniyo gibi oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Empati hocam. Empati duygunuz aşırı gelişmiş ondan kaynaklanıyor. Bende sizin gibiyim çünkü

Çok mantıklı hocam. Ama bu iyi birşey mi kötü birşey mi kararsız kalabiliyor insan
  • Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    Bu kararsızlığı çok yaşıyorum. Lan ne düşünüyorsun elalemi bak keyfine diyorum ama olmuyor. Karakterimiz böyle. Aslında çok iyi bir şey ama karşındaki seni senin onu düşündüğün kadar düşünmediği için kırılan, üzülen taraf hep sen oluyorsun. Alıştım ben biraz ondan umursamıyorum pek 😀😀

• acilen feedlemeyi bırakmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    bu nasıl bir guzelliktir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • duygu değil düşünce kardeş bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu kararsızlığı çok yaşıyorum. Lan ne düşünüyorsun elalemi bak keyfine diyorum ama olmuyor. Karakterimiz böyle. Aslında çok iyi bir şey ama karşındaki seni senin onu düşündüğün kadar düşünmediği için kırılan, üzülen taraf hep sen oluyorsun. Alıştım ben biraz ondan umursamıyorum pek 😀😀

Hocam bu seferde şöyle bişey geliyo ama aklıma"Ulan buugün ona yarın bana". Biz sanırım çok düşünüyoruz. Sırf bu sebepten genç yaşta ölürüz diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

acilen feedlemeyi bırakmalısın

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

duygu değil düşünce kardeş bu

Herneyse hocam. Tam karar veremedim işte.
  • Ben de bunu çok yaşıyorum. Empati yeteneği ve biraz da şuanki toplumun aşırı yapmaciklığından kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 8 Nisan 2017; 1:31:11 >
  • İlk 3 gün içinde olunca sorun olmuyor ama üzerinden vakit geçince o durum oluyor maalesef. O yüzden bu tarz şeyleri geciktirmeden halletmek lazım.

• bayılıcam
  • Bendede benzeri oluyor mesela birisine bisey demem gerekecek atiyorum olumsuz bisey nasil soylemem gerektigini cok düşünürüm ornegin kombi arizalandi evde ev sahibinin karsilamasi dogru ama sonucta biz kullanirken oldu bu arizada neyse 300 tl masraf cikti ben ev sahibine arayip soyledim watsaptanda servisin faturasini yolladım. Simdi kiradan dusulup dusulmeyecegini sormak gerek ancak sorarsam adama dersem duselimmi diye dusmesekte olur gibi bir hava oluyor, eger desem kiradan duserim diye adam rahatsiz olur kendi kafama göre is yapiyorum diye. Neyseki benim bu konuyu acmama gerek kalmadan kiradan dusersin kardesim dedi bende tesekkur ettim oyle kapandi. Yoksa dusunurdum cok nasil bir sekilde yapmam gerektiğini

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

bir isim vermeye gerek yok. bu konuda vardığın son nokta bu sadece. "yakınını kaybetmiş birini ararsam, acısını deşmiş olurum" diye düşünüyorsun. eğer "tanıdık bir ses duyması, daha iyi hissetmesini sağlar, onu yalnızlıktan uzaklaştırır" gibi bir kanaate varırsan bu kez onu ararsın.

genel olarak çoğu olayda böylesine hassas ve olumsuzsan; bundan rahatsız oluyorsan, bir bir düşüncelerini farklı açılardan törpüleyebilirsin. bir bakmışsın her şey daha keyifli ve rahat olmuş :-)

Sağolun yorumunuz için.
    Evet çok rahatsızım ki sanırım bir çok kişide var bu durum. Dediğinizi dikkate alcam

• Iki yuzluluk yapmak istemiyorsun.

• quote:

Empati hocam. Empati duygunuz aşırı gelişmiş ondan kaynaklanıyor. Bende sizin gibiyim çünkü

Bunu yazmaya gelmiştim, hatta yanımdaki biri bile o kişiyi arasa ben geriliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.