Şimdi Ara

Bu Düşüncelerle Araba Satılır mı? Satılırsa Kıymetli Yorumlarınıza İhtiyacım Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Hyundai getz 1.5 dizel 2008 model arabamı satıp 1-2 sene sonra yeni bir araba alma düşüncem var.

Araç 2008 yılından itibaren sadece ben kullandım. Garantisi bitene kadar bakımları yetkili serviste garanti bittikten sonra yetkili servisten cıkan ustaların ortak açtığı özel iş yerinde yapıldı.Bugün ise ağır bakımları yapıldı zincir tüm filtreler vs... Usta bu araç seni 200 bin km daha götürür dedi.Hiç bir masrafının olmadığını söyledi. Aracım şuan 237 bin km de.

Sahibinden baktıgımda ortalama 240 bin tl den başlıyor fiyatlar. Ben bu arabayı 280 bin liradan ilana koysam satılırmı acaba satılmasada önemli değil kullanırım.

Alıcıya aracı 2008 den beri ben kullandığımı bütün bakımları yetkili serviste yaptırdıgımı söyleyeceğim.

Ek olarak aracıma 2 defa arkadan hafif çarptılar bedeli ise fatura tutarı 2.500 lira idi. Diğeri daha düşüktür. Bir kerede ben köpeğe çarptım far kırıldı farın ikisini orjinal fara yakın fiyatı olan yan sanayi far ile değiştirdim. Birde Silecek suyunu koymak için ön kapağın üzerinde çizikler var sanırım orası boyanması gerekir.

Sizce bu arabaya en üst fiyat ne koyarsam satılır satılması için acelem yok 3 ay beklesede olur beklemesede olur.

Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 14 Mart 2023; 18:8:56 >

AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti

• Ne araba almak ne de araba satmak için uygun bir zaman

Satsanız aynısı aynı fiyata alamazsınız

Parasına acil ihtiyacınız yoksa dursun.

Şu zamanda parayı değerlendirmek için düzgün bir yatırım aracı yok.

Acil bir işiniz olur, araç lazım olur vs , fellik fellik araba ararsınız. Gerek yok

Satılığa koyayım dursun, istediğim fiyat gelirse satarım da mantıklı bir düşünce değil.

Bir sürü boş beleş adam var, gece vakti arar, arabayı göreyim der. Vaktinizi alır, başınızı ağrıtır , gerek yok, hatta gerenk yok

• Bu düşüncelerle araba felan satılmaz. Satmak istiyorsanız anında satar fiyatı belirleyip hemen satmak… beklemek zaman kaybı. sizin getz 2 ayda belki üstüne 20 bin koyar, alacağınız üst model 50 bin koyacak… ya hic satmayın yada hemen satın değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 15 Mart 2023; 1:4:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 14 Mart 2023; 21:0:53 >
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • Araba almaya niyetiniz varsa, satıcı ile buluşabileceğiniz nokta da fiyatı belirlersiniz, satar paranızı cebinize koyarsınız.

Bu esnada almak istediğiniz arabanın pazarlığını yapar ve satış ve alış arasına min. zaman koyarak operasyonu bitirirsiniz.

Özetle sizin düşünceniz ile mantıklı gözükmüyor..İyi günler..

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.