|
İyi akşamlar arkadaşlar. Hyundai getz 1.5 dizel 2008 model arabamı satıp 1-2 sene sonra yeni bir araba alma düşüncem var. Araç 2008 yılından itibaren sadece ben kullandım. Garantisi bitene kadar bakımları yetkili serviste garanti bittikten sonra yetkili servisten cıkan ustaların ortak açtığı özel iş yerinde yapıldı.Bugün ise ağır bakımları yapıldı zincir tüm filtreler vs... Usta bu araç seni 200 bin km daha götürür dedi.Hiç bir masrafının olmadığını söyledi. Aracım şuan 237 bin km de. Sahibinden baktıgımda ortalama 240 bin tl den başlıyor fiyatlar. Ben bu arabayı 280 bin liradan ilana koysam satılırmı acaba satılmasada önemli değil kullanırım. Alıcıya aracı 2008 den beri ben kullandığımı bütün bakımları yetkili serviste yaptırdıgımı söyleyeceğim. Ek olarak aracıma 2 defa arkadan hafif çarptılar bedeli ise fatura tutarı 2.500 lira idi. Diğeri daha düşüktür. Bir kerede ben köpeğe çarptım far kırıldı farın ikisini orjinal fara yakın fiyatı olan yan sanayi far ile değiştirdim. Birde Silecek suyunu koymak için ön kapağın üzerinde çizikler var sanırım orası boyanması gerekir. Sizce bu arabaya en üst fiyat ne koyarsam satılır satılması için acelem yok 3 ay beklesede olur beklemesede olur. Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 14 Mart 2023; 18:8:56 > |
|
AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı