Şimdi Ara

Bu durumu gördükçe çıldırasım geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sdn de bi konu vardı iphone 5c yerine neden 5s alınır yorumlara bakıyordumda şunları gördüm

"Vallaha Ben 5 Sahibiyim 5 Varken 5s almak Saçma Geliyor Bana Ama nedense Alacakmısıım Gıbı Gelıyor Asgarı ucretlı Calısan Olsamda "

" bence de 5 ten 5s e geçmeyi düşünüyorum geldiği gün alıcam "

Birilerinin ne aldığına karışmak bana düşmez ama biz böyle yapıyoruz sonra da vergiler yüksek diyoruz yüksek olmasa ne halde olurduk acaba aynı durum araba içinde geçerli.

Ayrıca bu telefonları alanlar özelliklerini kullanmayı da bilmiyor birkaç tanıdık vardı elinde iphone5 olan dedim hiç falan özelliği kullanıyor musun bana dedi "ben teknolojiden pek anlamıyorum" durum bu

• sakin ol rambo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Sdn de bi konu vardı iphone 5c yerine neden 5s alınır yorumlara bakıyordumda şunları gördüm

"Vallaha Ben 5 Sahibiyim 5 Varken 5s almak Saçma Geliyor Bana Ama nedense Alacakmısıım Gıbı Gelıyor Asgarı ucretlı Calısan Olsamda "

" bence de 5 ten 5s e geçmeyi düşünüyorum geldiği gün alıcam "

Birilerinin ne aldığına karışmak bana düşmez ama biz böyle yapıyoruz sonra da vergiler yüksek diyoruz yüksek olmasa ne halde olurduk acaba aynı durum araba içinde geçerli.

Ayrıca bu telefonları alanlar özelliklerini kullanmayı da bilmiyor birkaç tanıdık vardı elinde iphone5 olan dedim hiç falan özelliği kullanıyor musun bana dedi "ben teknolojiden pek anlamıyorum" durum bu

Aman sanki cikarip masaya vurmaktan baska bir sey yapacaklarmis da

telefonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle valla. Benim kullandığım telefonun üç katı paraya telefon alan kiracımız kirayı zor ödüyor. Karısına da almış toplam 4000 lira, duvar boydan boya tv koskocaman ama beş yüz kiraya gelince sıkışıyorlar. şaka maka adamlar hayatını yaşıyor bir yandan.

durum vahim yine de. tam tüketim topluluğu olduk

• Sonrada derler ülkede çok fakir var yok yoksulluk sınırı şu kadar yok açlık sınırı şu kadar ya bırak ben herkesin elinde akıllı tel. görüyorum kağıt toplayan çocuklarda bile var sonra derler devlet şöyle yok vergileri dayıyorlar bırakın komik olmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Sonrada derler ülkede çok fakir var yok yoksulluk sınırı şu kadar yok açlık sınırı şu kadar ya bırak ben herkesin elinde akıllı tel. görüyorum kağıt toplayan çocuklarda bile var sonra derler devlet şöyle yok vergileri dayıyorlar bırakın komik olmayın

İşte durum bu önceden gerçekten millet fakirdi ama şu an yaşadığım yer küçük bir yer orada bile çocukların elinde note2 lüks arabalar görüyorum. Benim anlam veremediğim vergiler bu kadar yüksekken bunlar yapılıyor ya vergiler düşük olsaydı Aman Allahım! artık kaldırımlar bile araba olurdu(gerçi bazı yerler öyle)

Çok iyi bir özenti toplumu olduk örnek vereyim; Almanyada adam alıyor 5000£ maaş alıyor 500-1000£ telefon bizim burada adam alıyor 800-1000 tl o da 2000 TL ye telefon alıyor haksız mıyım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu ara çok mutsuz ve gerginim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.