Şimdi Ara

Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm, arkadaşlar 5 ay önce babam büyük bi kaza geçirdi ve çarptığı araç bana 110.000 TL krediye mal oldu. Şu an aylık 3000 TL ödeme ile 55 ay daha vadem var. Bugüne kadar düzenli ödüyordum ve aynı zamanda maaşım yetmediği için de hazır paramdan ve kredi kartımdan yedim. Geçenlerde kredi kartı borcumu ve ev kiramı ödeyemedim ve hesabım da -6500 TL yani kuruş dahi kalmadı. Kredi kartımı da keza ödeyemediğim için 2 ay sonra muhtemelen kapanacak ve icra durumuna düşeceğim. Bankalara yeni bir kredi ve kredime eklenmesi için kredi kartı kapanma teklifiyle gittiğimde bana çekebileceğim kredi miktarının maksimum 111.000 TL olduğunu söyleyip yeni bir kredi veya herhangi başka bir ödeme yardımı sağlayamayacaklarını söylüyorlar. Bu durumdan çok bunaldım ve kafama sıkma düşüncesine kadar girdim. Belki daha önce yaşayanınız veya bu duruma düşen vardır diye sizlere danışma kararı aldım. Bu durumdan nasıl çıkabilirim borçlarımı nasıl ödeyebilirim, bir çıkar yolu tavsiyeniz varsa lütfen yardımcı olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde ki fareden nasıl kurtulurum?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.