Şimdi Ara

Bu durumda olsanız ne yapardınız? [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lise sonum ygsye hazırlanıyorum. okulda derste konuşan ve defter tutmayan biriyim. dil anlatım notlarım 37, 40 ve 55. ortalama 44 geliyor. ben rahatım tabi geçirir derken dün bi baktım hoca 30 30 sözlü vermiş ortalama 38 e düştü. Tamam dedim defter falan tutmuyoz verir. twittera bi bakayım dedim 1-2 saat sonra ne göreyim. sınıfta benden çok konuşan "okuldaki herkesi tanıyan şişman kız" kıvamında tüm hocaların yalakası kıza 100 100 sözlü vermiş kızın notları toplamı benim 1 sınav notum etmiyordu. şuan sinirlerim tavan yapmış durumda bu hoca aynı zamanda sınıf hocamız o kadar sinirliyim ki yarın gidip o kadının elinden karne falan almıyacam. siz bu durumda ne yapardınız? ciddi cevap verirseniz sevinirim

• Görevden aldırayım ismini ve okulun adını versene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyledir, her lise kuşağında okuldaki herkesi tanıyan şişman kızın en azından 1 dersinin 100 olması optimum koşulların hala sağlam olduğunu gösterir. Acı ama gerçek, sözlü sistemi hala böyle demek, not karanlığının gölgesini dost edinmekten başka bir şey yapma.
  • derste defter tutmuyorsan konuşan bir tipsindir. hoca baştan uyuz olmuştur sana zaaten. Defter tutmuyorsun konuşuyorsun bir de gidip sözlü notuna itraz mı ediceksin? Bence hiç hakkın yok.

aynı şey benim başıma gelmiş olsa ben kendime bakarım öncelikle derste sustuysam ve kadın böyle bir şey yaptıysa hakkımı arardım tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

derste defter tutmuyorsan konuşan bir tipsindir. hoca baştan uyuz olmuştur sana zaaten. Defter tutmuyorsun konuşuyorsun bir de gidip sözlü notuna itraz mı ediceksin? Bence hiç hakkın yok.

aynı şey benim başıma gelmiş olsa ben kendime bakarım öncelikle derste sustuysam ve kadın böyle bir şey yaptıysa hakkımı arardım tabiki.

anlatamadım heralde. derste konuşan biriyim dediysem de bağıra bağıra hocanın her dediğiyle dalga geçen biri değilim. zaten lise sonuz bi yandan test çözüyoruz fazla ders işlenmiyor. sınıfın geneli böyle yani
  • Bu tipler yüzunden okulu biraktim aciktan okuyorum allah belalarini versin

• sozlu notuna hic bisey yapamazsin ama adama koyar kardes gecmis olsun bide baraj ders kesin kaldn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

sozlu notuna hic bisey yapamazsin ama adama koyar kardes gecmis olsun bide baraj ders kesin kaldn

aynen kardeş. nottan çok yapılan ayrımcılık koyuyor insana.
  • verilen eğitim ortada. kimse haksızsın falan diyemez bana. eğitim özelleştirilse bakın o zaman böyle olaylar olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 24 Ocak 2013; 22:09:19 >
  • Genelde adları merve olur ? merve mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

derste defter tutmuyorsan konuşan bir tipsindir. hoca baştan uyuz olmuştur sana zaaten. Defter tutmuyorsun konuşuyorsun bir de gidip sözlü notuna itraz mı ediceksin? Bence hiç hakkın yok.

anlatamadım heralde. derste konuşan biriyim dediysem de bağıra bağıra hocanın her dediğiyle dalga geçen biri değilim. zaten lise sonuz bi yandan test çözüyoruz fazla ders işlenmiyor. sınıfın geneli böyle yani

ya bende hocaları savunuyor değilim ama durum bu.

derste benim gözümde konuşmayan bir kız hocadan sözlü notu istedi hocada yıl boyunca telefonla uğraşıp sözlümü istiyorsun birde dedi.

Kısacası yapacak bir şey yok. illaki bir şeyini görmüştür ki geçirmemiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.