Şimdi Ara

Bu dünyada cehennemi yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 16 yaşında biriyim. Lise 3 e gectim bu sene. Çok zor durumdayım ağır bir depresyon yaşıyorum hicbisey zevk vermiyor hicbisey yapasım yok çok yorgun halsiz hissediyorum kendimi degersiz hissediyorum yemek bile yiyemiyorum istahım 0. dün doktora gittim prozac yazdi onu kullanıyorum.

Cok utangac biriyim bu yüzden bu hale geldim kimse bana saygı göstermiyor kız gibisin diyolar gecmisimden cok pismanım hic disari cikmiyorum 3 4 senedir evdeyim kimseyle konusasim yok

Napıcam bilmiyorum bana yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dikkatimi çekmez hiç kimse, dikkat ederim işime gelirsee ;))

• Eğer gerçek ise özelden mesaj atabilirsin anlatamadığın bir şeyler varsa yazabilirsin.

Bu yaşlarda bir çok kişinin olur öyle problemleri. Kız gibisin diyenlere de aldırma. Biz Türkler daima insanları tek kalıba sokmaya çalışıyoruz. Tek tip insanımız olsun herkes bizle aynı düşünsün tüm erkekler futboldan zevk alsın, hiç bir kız futbol oynayamaz bla bla gibi duvarlarımız var. Ülkemi seviyorum ancak insanlarımızın bu durumu iç karartıcı. Her şeyde bir fayda arıyoruz her şey çıkar güdüyoruz. Karşıdakinin hayatı hiç umrumuzda değil, empati yapmayı bilmiyoruz. Neyse ben bura destan yazarım bununla ilgili. Sen umursamaz ol ve zayıf yanını belli etme.

• seninle aynı durumdaydım ve değil dışarı çıkmak bir insanla muhabbet kurmak bile benim için işkenceydi şu an ise hala utangaç bir kişilikte olmama rağmen amaçlarım için bu yanımı törpülemeye devam ediyorum. sende çok geç olamdan hayata tutunacak bir şeyler bul. dalga geçen o gereksiz insanlarıda sallama önemli olan kendine olan saygını tamamiyle yitirmemen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ac bi fight club izle

Üniversite istediğim bölümü kazandım ama iş imkânı çok kısıtlı bir bölüm.
    Bir tarafta da iş garantisi olan ama sevmediğim mutlu olamayacagim bir iş var.
    Aileden iş kalmiyo babam beni sevmediğim ise yönlendiriyo üniversiteye gitsem babamla iyice bozusucaz maddi olarakta zorluk cekicem çünkü para isteyemiyecem.
    Babamla aram zaten iyi olmadı iyice berbstlasicak.

4 yil sonra issiz kalırsam ne yapicam.sevmediğim ise gdlidersem bir omur ne yapicam.

Ek olarak sevdiğim kız desen karşılığı yok.

He birde aile dışında çevre baskısıda var beni istemediğim işlere parası iyi diye yönlendiriyorlar.Çok sıkıldım.

Keşke lise 3 te olsamda tek yapmam gereken ders çalışmak olsa.Kimseyi takma.

Ek olarak arkadaşım yok 1 tane arada konuştuğum var sadece 1
    Sevgilim hiç olmadi olmayacak gibi de ama bunlar hayat zorlugunda artık daha basit gelmeye basladi

Bu arada ben de 19 yaşındayım aralıkta 20 olucaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 15 Ağustos 2015; 12:26:00 >

• Mars'ta hayat var diyorlar şansını Orada Dene istersen

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Keşke lise 3 e donsem inan mutsuz olucak birşey yok.
    Bende oyleydim hala değersiz hissederim kendimi ama çok daha büyük sorunlar var.

Üniversite istediğim bölümü kazandım ama iş imkânı çok kısıtlı bir bölüm.
    Bir tarafta da iş garantisi olan ama sevmediğim mutlu olamayacagim bir iş var.
    Aileden iş kalmiyo babam beni sevmediğim ise yönlendiriyo üniversiteye gitsem babamla iyice bozusucaz maddi olarakta zorluk cekicem çünkü para isteyemiyecem.
    Babamla aram zaten iyi olmadı iyice berbstlasicak.

4 yil sonra issiz kalırsam ne yapicam.sevmediğim ise gdlidersem bir omur ne yapicam.

Ek olarak sevdiğim kız desen karşılığı yok.

He birde aile dışında çevre baskısıda var beni istemediğim işlere parası iyi diye yönlendiriyorlar.Çok sıkıldım.

Keşke lise 3 te olsamda tek yapmam gereken ders çalışmak olsa.Kimseyi takma.

Ek olarak arkadaşım yok 1 tane arada konuştuğum var sadece 1
    Sevgilim hiç olmadi olmayacak gibi de ama bunlar hayat zorlugunda artık daha basit gelmeye basladi

Bu arada ben de 19 yaşındayım aralıkta 20 olucaz

hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl karabük üniversitesine kayıt olmuştun, konuştuğumuzu hatırlıyorum, neden devam etmedin orada?Şuan hangi üniversitedesin?

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• ben de geçmiste yasadıklarımdan çok nefret duyuyorum ve pişmanım ama nabak. en iyisi onlardan ders alıp aynı hataları yapmamak.

hayatın daha başındasınız,nedir bu hal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonum hic iyi degil hadi hayırlısı

• Sorun ne ki? Anlatabilirsin özelden, biz de o yollardan geçtik. Sen buradaki veletlere bakma onlar senden, benden de beter haldeler aslında ama milletle dalga geçmeye çalışıyor. Buradakilerin bir çoğu anne sevgisi tatmamış, sokakta dayaktan başka bir şey görmemiş asosyal veletler anca dalga geçmeye çalışırlar. Sen anlat özelden bana vardır bir çözümü.
  • Keşk konuşkan kendine güvenen herkesle anlaşabilen biri olsaydım ama maalesef çoooook utangaç biriyim ve depresyona da girdim hicbisey zevk vermiyor ve hep kendimden utanıyorum keşke başkası gibi olsam diyorum onları izliyorum onlar hayatını yasıyo arkadaşları var konuşkanlar güveniyolar kendilerine

Orijinalden alıntı: Mutsuz1

Keşk konuşkan kendine güvenen herkesle anlaşabilen biri olsaydım ama maalesef çoooook utangaç biriyim ve depresyona da girdim hicbisey zevk vermiyor ve hep kendimden utanıyorum keşke başkası gibi olsam diyorum onları izliyorum onlar hayatını yasıyo arkadaşları var konuşkanlar güveniyolar kendilerine

Yav en büyük derdin bu olsun kafaya taktığın şeye bak millet nelerle uğraşıyo ( Ben dahil)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.