Şimdi Ara

Bu Dönüştürücüyü Nereden Bulurum..? Logitech 5.1 Game Console Adapter :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bende Logitech X530 ses sistemi var;ben bu ses sistemini Playstation2'ye bağlamak istiyorum ve aşağıdaki adaptöre ihtiyacım var.(Bazı X530'larda kutu içinden çıkıyor bende çıkmadı).. Ankara'da epey aradım;ancak bulamadım,seti istanbuldan aldığım için aldığım yerden de talep edemedim..Ankara'da nereden bulabileceğimi bilen ya da elinde olup da işine yaramayan varsa lütfen yardım edin.. Hepinize iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 30 Mart 2006; 15:04:25 >

• Valla bence ankarada bulamazsın da logitech şart değil başka markalar vardır mutlaka
  • ankarada ulus konya sokakta baya bişeyler var ama bu resmin çıktısını al adama göster yoksa lafla tarifle zor anlatılır
  • Dostum daha dün gittim konya sokağa.. Ama derdimi anlatamadım adamlara,şekilden şekle girdim.. Valla dediğin gibi çıktısını alıp giderim artık,ama sanmıyorumki logitech'in aleti kadar kalitesini bulayım
  • kardeş bunun çıktısını al ve seçkin bir elektronikçiye git adamlara deki bunun işlevini gören adapter istiyorum de. yada jak dönüştürücüleri yapabilirmisiniz de. illa bunun aynısını almak zorunda değilsin. 3 tane jakı tek tek birleştirirsin. 3 ayrı dönüştürücüyle.. olay bir ucu dişi rca bir ucu normal jak olan bir dönüştürücü.. ha tabi bir diğerinide stereo çoğaltıcı uğraşman gerekicek.
  • Orda olup senin "şekilden şekle girdim.." vaziyetini görmeyi çok isterdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Dostum daha dün gittim konya sokağa.. Ama derdimi anlatamadım adamlara,şekilden şekle girdim.. Valla dediğin gibi çıktısını alıp giderim artık,ama sanmıyorumki logitech'in aleti kadar kalitesini bulayım

• quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Orda olup senin "şekilden şekle girdim.." vaziyetini görmeyi çok isterdim.

dostum yerinde olsam böyle bir duruma gülmem başına gelse dünyalar başına yıkılır.. aynısı benim de başıma gelmişti karaköy ve kadıköyde aramadığım yer kalmadı! adamlara bu aparatları anlatmak olayı da işin en sıkıcı yanı!
    @Jankat umarım bu aparatını olabildiğince en çabuk sürede bulursun...
    kolay gelsin...

quote:

Orjinalden alıntı: srazon

quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

Buda coaxial kablonun ucuna takman için gereken ve alman gereken MONO dönüştürücü,çünkü AUDİGY 2 ZS'nin arkasındaki dijital çıkışa başka türlü takamazsın o Coaxial kabloyu 2 adet var,ikiside aynı işi yapıyor,birinin iki ucu arasında kablo var,ben yaptırdım elektrikçide,diğeri ise direk uçları birleşik hazır satılan modeli

allahaşkına beyler bu aparatı nerden buldunuz??
    gittim karaköye hiç bir yerde yok! YOK YOK YOK!!!
    adamlara coaxial diyorum onu bile anlamıyorlar yaaa
    nasıl elektronikçiliktir bu anlamış değilim..
    bu uçların belirli kodları vardır...
    yada nasıl anlatırım bunu elektrikçiye ki parçacıdan alıp nasıl bağlantı yapacağını bildireyim?
    hangi kablo nereye leğimlenir? onu bile anlatmamı istiyolar, nasıl anlatıcam bu hikayeyi?
    adamlar bana binbir hikaye uyduruyor, 2-3 aparatı birleştirerek işte böle çalışacağını idda ediyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 31 Mart 2006; 2:42:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Dostum daha dün gittim konya sokağa.. Ama derdimi anlatamadım adamlara,şekilden şekle girdim.. Valla dediğin gibi çıktısını alıp giderim artık,ama sanmıyorumki logitech'in aleti kadar kalitesini bulayım

tabi kalite olayında haklısın ama illa bu aparattan bakmanada gerek yok tibinin dediği gibi bişey de yapabilirsin ama konya sokakta ellerinde olmasa bile yapabilcek olan elektronikçiler vardır.
    yanlış hatırlamıyosam elektronikçiler pasajımı öle bi yer var oraya bak mutlaka.

• kardeş ben 1 ay önce fln X-530 aldım..bende var o aletten..ama şu anda yurttayım yane bilgisayar yok...discmandan dinlediim için o aleti kullanıorm...fakat haziranın sonunda o alette işim bitçek..o zamana kadar sabredebilirim dersenn hallederiz...
  • Evet dostum o alet.. Ama hazirana kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum,yinede saol.. Artık tek çare arkadaşların da söylediği gibi çıktısını alıp tükkan tükkan gezmek.. Ayrıca herkese verdiği cevaplar için teşekkürler.. ''musandia'' hıyarı hariç..

• ok dostum sen o zaman hazirana kadar cacık aletle idare et sonra ben sana orjinalini gönderirim istersen
  • Zangetsu gelmiyim yanına ayıp ettin ibiş seni

hıyar denirmi hiç msnde bile denmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musandia -- 1 Nisan 2006; 2:13:12 >
  • bnede war ankara sıncan 11 caddede oyuruyom :D hiçte işime yaramıyo gelirsen weririm :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.