Şimdi Ara

Bu Dişler Nasıl Düzelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://i.hizliresim.com/rMXMkm.jpg

    Ön dişim çocukluktan beri kırık, dolguyla idare etmiştim fakat son 2 aydır dolgu düştü. Doktora gittiğimizde orayı artık dolgunun tutmayacağını ve kaplama yapmamız gerektiğini söylemişti. Fakültenin çağırmasını bekliyorum kaplama için ve böyle kırık şekilde geziyorum. Ama gördüğünüz gibi diğer dişlerimin arasında da boşluk var ve şekil açısından çok kötü. Sizce çözüm tel mi arkadaşlar?



  • StBaratheon kullanıcısına yanıt
    Laminet diş yapilirsa super olur. Abim diş hekimi. Laminet protez uzmani. Onun hastalarindan biliyorum. Seninki iyi bile. Cok berbat disleri inci gibi yaparlar. Tabi iyi ve uzman hekim olmasina dikkat...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhametli M kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle cevabınız için sağolun. peki bunu devlet hastanesinde yapabilir miyiz? yapabilirsin ama özel de daha iyi olur dersen özelde ne kadara patlar?
  • Devlet hastanesi karsilar mi bilmiyorum ama fakülte hastanesinde yapiyorlardir kesin. Ama ozelde bulsan ozeldekiler de cok iyi. 1 laminet dis 400 tl den baslar. Pazarlik yaparsan uygun bi fiyat cikar. Ogrenciyim psikolojimi bozuyor dislerim cok da bir bütçem yok fiyatta uygun bi sey yaparmisiniz de. Indirirler bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.