Şimdi Ara

Bu Devirde Olunucak En İyi Meslek Diş Hekimliği Değilmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tıp tan bile daha mantıklı, 30-35 yaşına kadar okuyup yorulmaktansa 5 yıl okuyup direk devlete atanmak çok mantıklı değilmi ? döner sermayeyle en az 6 bin tl alıyorsunuz. 7-8-9 çok rahat oluyor, uzman hekimde bu civarlarda alıyor zaten, mühendislik deseniz 500 üstü puan alıp odtü boğaziçi bile yapsanız bir kesinliği yok, artık odtülü boğaziçili mühendis sayısı bile istihdamdan fazla oldu, marka üniversiteler haricindeki mühendislikleri söylemiyorum bile. ben böyle düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

• güncel
  • Serbest meslek
  • En iyi meslek iş adamlığıdır ve sistem değişmediği sürece öyle kalacak.
  • haklısın diş hekimleri çok iyi kazanıyor. bence ülkemizdeki en overrated meslek.
  • Akli olan eczacilik okur diplamasiyla gecinir oturdugu yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konularda dediğiniz gibi dişçilik ve eczacılık getirisi yüksek meslekler. Lakin ipin ucunu kacırırsanız batarsınız. Örneğin eczane'nin iş yapabilmesi için yerinin iyi olması gerekir -ki bu da yüksek kiralar yada mülk bedeli + stok için sermaye demektir. Dişcilikte ise devlet harici kendiniz iş yapmaya kalkarsanız ekipmanların maliyeti yüksek ve çevrenizin iyi olması gerekir. Güzel işler yapınca (örneğin protez) adınız hızlıca yayılır.

Her işin riski var yok değil. Eğer çevreniz geniş ve güvenilir sayılır bir statüye sahipseniz tek yol ticarettir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEMŞİRELİK ÇOK MU ZOR??
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru, ama mühendislik kadar sempatik bir meslek yok bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.