Şimdi Ara

Bu devirde ilişkiler hep sosyal medyadan kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba diyerek tanışana uzaylı gözüyle bakıyorlar.

Aptal saptal uygulamalarda takipleşip fotoğraf beğeniyorlar sonrasında yine dm yoluyla iletişime geçiyorlar.

Kızlar artık "selam, merhaba, günaydın" vb. Sıradan sözcükleri işitince kesin bana aşık vb. çıkarımlarda bulunuyorlar. Garip milletiz yahu.

Herşeyde aşırıya kaçmaya bayılırız. Sosyal medyanın doğduğu Abd ve Avrupa ülkelerinde insanlar yüz yüze ilişkileri asla sosyal medyaya tercih etmiyorlar. Türkiyede ise insanlar sosyal medya olmadan arkadaş, sevgili olamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fajbuk um yok nistergamim yok twiterim 2 haftada bir muronin malijanesine girerim işimi bitirince tekrar hesabi dondururum :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koluzabet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11 yıl iskoçyada yaşadım sonrasında Türkiyeye kesin dönüş yaptım konu sahibi doru diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 17 Ekim 2019; 15:40:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size pek katıldığım söylenemez. Çünkü real yaşamda günümüz kızlarına "Merhaba" dediğinizde bile %90 sapık damgası yiyorsunuz. Artık günümüz ilişkileri çok garipleşti. Bana göre de yüz yüze yapılmalı herşey. Yüz yüze konuştuğunuz zaman karşı taraf sadece sizi duymuyor, mimiklerinizi görüyor hal ve hareketlerinizden genel durumunuzu öğrenebiliyor kısacası sizi analiz edebiliyor. Kelimeler ruh kazanıyor. Oysa sanal ortamda ruhsuz kelimeler kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.