Şimdi Ara

Bu devirde fizik okunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar Bilkent ya da Bogazici fizik bolumu dusunuyorum. Devletten alacagim bursla birlikte universitede iyi bir yasamim olacaktir. Fakat mezun olduktan sonra is bulmak konusunda ailemin endiseleri var. Mezun olduktan sonra yurtdisinda master yapmayi gerekirse orda kalmayi dusunuyorum. Sizin de fikrinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlahiyat okunuyor da Fizik neden okunmasın?
  • Kavga baslar simdi cekirdek hazır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam okuyabilirsen Koç'ta oku. Hem çift anadal programından yararlanıp, iş bulma konusunda bir adım öne geçebilirsin.

• Ne kadar saçma bir soru

%99 o üniversitelerden mezun olursan iş bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: luminator

Hocam okuyabilirsen Koç'ta oku. Hem çift anadal programından yararlanıp, iş bulma konusunda bir adım öne geçebilirsin.

Koc yurtdisi imkanlari bakimindan geri kaliyo biraz. Hem bogazici ve bilkentte tanidik hoca var. Bu unilerden mezun olsam bile Turkiyede fizikten is bulmak cok zor.

• Ben Boğaziçi Fizik yazdım, iyi ki de yazmışım. Soruların varsa cevaplayabilirim. Başlıktaki sorunun cevabı, fiziği seviyorsan evet, okunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bölümün amacı bilim adamı ve akademisyen yetiştirmek.İlk kısmı bu ülkede biraz zor akademisyenlik ise meşakkatli iş.Belirli bir noktaya gelene kadar mokun içine batabilirsin ancak gerisinde rahat edersin.Diğer türlü bilemiyorum öğretmenlik veya bazı mühendislik işlerine girilebilir zorlanırsa.
  • makine muh falan oku bence
  • Fizik demek formül demek. Bunu aklından çıkarmaman lazım bir kere. Ayrıca fiziğin matematikle alakası yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fizik matematik gibi bölümler mühendisliklerden daha zor
  • Bence lüzumsuz, kaliteli mühendisliklere yönelmeni tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik okuma sonucunda is bulur muyum diye dusunen ilk seni gordum. Cikacaksin, akademisyen olacaksin. Temel bilimleri okumanin sonucu budur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Ben Boğaziçi Fizik yazdım, iyi ki de yazmışım. Soruların varsa cevaplayabilirim. Başlıktaki sorunun cevabı, fiziği seviyorsan evet, okunur.

Kaç binle girdiniz

• Fizigin matematikle ilgisi yoktur kismini bir daha dusun bence.

• Fiziğin matematikle alakası yoktur yazılmış konuda.

Sadece fizik okuyacağım demek güzel bir hedef değil. Bence yurtdışı gibi şeyleri düşünebiliyorsan fiziğin de altında hangi dalda çalışacağını da düşün bence.
    Nükleer, kuantum, astrofizik vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Fiziğin matematikle alakası yoktur yazılmış konuda.

Sadece fizik okuyacağım demek güzel bir hedef değil. Bence yurtdışı gibi şeyleri düşünebiliyorsan fiziğin de altında hangi dalda çalışacağını da düşün bence.
    Nükleer, kuantum, astrofizik vs.

Teorik fizik okuyacagim, kuantum degilde ben biraz einsteinciyim, karanlik madde/enerji, kutlecekim dalgalari, sicim kurami olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Bu bölümün amacı bilim adamı ve akademisyen yetiştirmek.İlk kısmı bu ülkede biraz zor akademisyenlik ise meşakkatli iş.Belirli bir noktaya gelene kadar mokun içine batabilirsin ancak gerisinde rahat edersin.Diğer türlü bilemiyorum öğretmenlik veya bazı mühendislik işlerine girilebilir zorlanırsa.

Artik formasyon kalkiyor. Yani ogretmen olamam. Fizik ogretmenligi okumam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Fizik okuma sonucunda is bulur muyum diye dusunen ilk seni gordum. Cikacaksin, akademisyen olacaksin. Temel bilimleri okumanin sonucu budur bence.

Akademisyen olarak is bulabilirmiyim diye soruyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Fizik okuma sonucunda is bulur muyum diye dusunen ilk seni gordum. Cikacaksin, akademisyen olacaksin. Temel bilimleri okumanin sonucu budur bence.

Akademisyen olarak is bulabilirmiyim diye soruyorum zaten.

akademisyen olarak iş bulabilir miyim ne demek hacı,akademisyen nasıl olunur onu biliyor musun

ikincisi devletten alacağım bursla güzel bir yaşamım olacak demişsin devletin verdiği burs 400 lira ? onu da herkese vermiyorlar zaten ve boğaziçi dediğin okul bebekte okul dışında bi cafeye gitsen kahve 10 lira
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.