Şimdi Ara

Bu devirde aklı olan tıp okur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: diamante35 , DanzaKudurooo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni başlayan pratisyen maaşı, general maaşından fazla. diyeceklerim bu kadar.

• Abi her şey maaş değil, hesaba aylık milyon atsalar yine o işi yapmam muhtemelen

Mesleki tatmin çok çok önemli, beni ayakta tutan tek şey olabilir bu

Mühendislik lazım agaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 25 Aralık 2024; 0:1:44 >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

bilgisayar mühendisliğinde nasıl bir mesleki tatminlik bekliyorsun peki

• Senior Software Engineer yeter abi
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt

research scientist olmak yakışır sana hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.D

bilgisayar mühendisliğinde nasıl bir mesleki tatminlik bekliyorsun peki

Problem çözmekten, yeni şeyler öğrenip gerçek hayata uyarlamaktan hoşlanıyorum genel olarak. Bu mesleğin dışında yapacağım herhangi bir işte tam kapasiteme erişemem muhtemelen, "herhangi" bir çalışana/öğrenciye dönüşürüm, bölümünü/işini sevmeyen, sırf para kazanmak/diploma almak için bölüm okuyan tiplerden farkım kalmaz. Sevmesem okumazdım bile hatta bu bölümde, seçenekleri değerlendirip en çok para alacağım mesleği yapıştırırdım çok ortalama bir çalışmayla para kazanmanın yollarına bakardım, mesleki anlamda tatminliğimin sıfırlandığı herhangi bir iş/bölüm bulmak çok kolay aslında

Bu bile yeterli aslında, ha ama bu sadece bir tarafı.

Sadece bilgisayar mühendisliğine indirgemek doğru değil bence, mühendislik fakültesinde aldığımız derslerin kattığı bir bakış açısı, disiplin ve kültür var, buna göre hayatta karşılaştığımız olaylara karşı yaklaşımlarımız değişiyor. Mühendislik ile ilgili bir iş yapmasan bile bu eğitimin sonucunda çok daha farklı bir insana dönüşüyorsun (hakkını verdiğin müddet)

Redditte vardı buna benzer bir post, aynen katılmakla birlikte bunları da dipnot olarak düşmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 25 Aralık 2024; 0:46:30 >

• 6 sene sonra pratisyen ihtiyacı bitecektir. 10 sene sonra da uzman ihtiyacı kalmaz. Bu süreç içerisinde tek kalemde yatmayan maaşlar her sene düşecektir. Tabi tıp bu durumda iken diğer mesleklerde düşecek orası ayrı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zengin olup da tıp okuyan var mı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 30 milyonluk villada oturuyorsun, 100 bin maaşa üvvv diyorsun. Dohtur o maaşı, acilde avamın yarasına bakarak, burnunun sümüğüne ilaç yazarak ve bir de üstüne maganda dayağı yiyerek hak ediyor. Adamları Mike Tyson vs Evander maçı gibi dövüyorlar.. Her gün yumruk yiyorlar. Yani Dohtur, 200 K maaş kazansa hakkıdır. Avama hizmet kolay mı? Avam tıp okuyup hizmet edeceksin, neden? Köylüler üvvvvv desin diye mi? Senin baban Ankara'nın sahibi, bizimle eğlenir misin, ağam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 9:26:44 >
  • Olm ne akılsız adamsın ctiste heba ediyorsun kendini çöp bölüm

• meckmin kullanıcısına yanıt

İyte mi iyi😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.D

İyte mi iyi😂

Mühendis bile değilsin max webci

En zevklisi web ama webci olsa yine iyi, bayağı şey biliyor demektir. Hatta bana en çok PHP HTML ve CSS falan zevkli geliyor. Hepsi frameworksüz olmalı, saf PHP kodu ve frontend için bootstrap falan da kullanmadan çalışacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 10:42:9 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Doğru valla ama bu adamdan frontendci bile olmaz her gün farklı kariyer seciyo garip valla

Ben yorum yapamayacağım, mesajlarım şikayete konu oluyor. Ancak şunu söyleyebilirim, ODTÜ ceng'e gitseydi herrenschüler yani efendi öğrenci olurdu.. Bence okuduğu bölümü bıraksın, boşa para da ödemesin, sayısal için dershaneye gitsin, herrenschüler olsun..

• Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun mein herr? Sence yeniden sınava girmeli mi?

@AREryilmaz

• Burada çok feci bir yağış var yine. Her yeri sel götürecek sokak bile göl olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Headlong Into Carnage

Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun mein herr? Sence yeniden sınava girmeli mi?

@AREryilmaz

Irk sinavini gecebilecek olsa ODTU Aryanlik okumasini soylerdim, su noktada yeniden sinava girmesin.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Geçemeyen olursa onları collaborator yaparız daha da olmuyorsa kapo yaparız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Aralık 2024; 13:39:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.