Şimdi Ara

bu derdime çare bulan büyük adamdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim hoşlandığım bi kız var ama kız sabancıda sırf o kız için mezun senemde sabancı için çalıştım ama büyük ihtimal tam burslusu değil %50 tutacak oda yaklaşık 5 yıl 147000 tl şimdi sorum ben bu parayı bir yerlerden burs olarak borç olarak yada mezun olunca parayı aldığım kurum adına çalışmak için alabilirmiyim lütfen yardım kızı çok seviyom ama bu para işlerine kafam basmıyo burada hayatta tecrübeli adamlar var en azından denemelik tavsiye de olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kafayla sabancıyı %50 burslu tutturduysan zirvede bırak bence
  • HerseyiElestirenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam sabancı tutturmada bişey yokki benim temel iyi az bide çalıştım üniversite sınavının beyin falan ölçtüğü yok bir sürü zeki adam temelsizlikten gidiyo sen bana çare üret

• Dostum Sabancıdayım ben ancak neden illa kızla aynı okulda olmak istiyorsunuz onu anlayamadım.

• MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam sabancı dağ başı diye biliyorum kesin olmasın gitmedim hiç ama ole diolar ben o okula giremessem kıza açılamam onu göremem diye

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    İstanbulun merkez kesimlerine uzak evet ancak yine anlayamadığım bir nokta var, hoşlanıyorsan git konuş kardeşim daha kaç kere gelicez dünyaya bazı şeyler için geç olmadan yap gitsin, delikanlılığından bir şey eksilmiyor ya.

• abiler ablalar çare üretin nakit 147.000 tl lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son çare bu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MağaraAdam kullanıcısına yanıt
    Abi haklısında çok utangaç adamım bi bilsen bole bi kız bana konuşunca içimde tuhaf bi utanma duygsu oluşuyo bi türlü çözemedim

• Yani bole arkadaşlarımla muhabbet ediyom küfür etme eşek şakası falan oluyoda bi kız olunca direk tuhaflaşıyom ona bole normal biri gözüyle bakamıyom

• Ortak arkadaşın var mı yoksa direk açıl kıza ne bileyim giittiği cafede kütüphanede tek kaldığında usulünce anlat tanıt kendini takışmak istediğini söyle okulda görüp açılırsan ve red yersen hergün göreceksin izdarap çekeceksin hatta belki sevgilisi olacak yanında okuldanda çıkamayabilirsin hatta rezilde olabilirsin arkadaşları arasında kızı tanımıyorsun samimi ve açık ol ve üstüne fazla gitme ama utangaçta davranma dene şansını olursa olur olmazsa olmaz belki düşündüğün gibi bir kız değil he onun için hayatınının eksenini belirleme evvela önce yokla sonra düşünürsün okul seçimini zaten gezmelik istiyorsan kızı okul seçimini kendin için yap kuyu kazmadan içine dalınmaz

• Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Abi çok güzel demişsinde işte bu çekingenlikten çok çektim neyse artık parada yok haklısın açılmam lazım

• Magdur12 M kullanıcısına yanıt
    Kardesim nasilsin ya forumlararasi geçiş yapmişsin :). Aga soruna gelecek olursak napacan ayni okulda olup ? Farkli okullarda ol istediginiz zaman gorusursunuz + kiz sevgilin bile degil hadi gittin oraya %50 acildin kiz reddetti seni sonra nolcak ? kimse için geleceğini yönlendirme kimseyi düsünerek suraya buraya gideyim deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magdur12

Abi haklısında çok utangaç adamım bi bilsen bole bi kız bana konuşunca içimde tuhaf bi utanma duygsu oluşuyo bi türlü çözemedim

Sen kızla aynı okulda olsan bile aynı şeyleri yaşayacaksın, etrafta milletin kızları çatır çutur götürdüğünü görüp eziklik psikolojisi içine gireceksin, senin ihtiyaç duyduğun şey özgüven, bunun içinde bir yerden başlaman, düşüp kalkman tecrübe etmen gerek.

• Adam kız için ders çalışıyo ya.Dönüp bi sordunuzmu kendinize "anam babam bana yıllardir emek veriyo onlar için kalem oynatmadim kız için sabahlıyorum" diye?

• Lütfen sonra pişman olacağın şeyler yapma. Bi kızı hayatının merkezine koyup onun için geleceğini ve mesleğini yönlendirmek afedersin ama çok büyük ahmaklıktır. Kızdan hoşlanıyorsan ve açılamayacaksan kızı ishal olmuş ve tuvaletteyken düşün en azından zamanla unutmaya başlarsın. Sen kendi istek ve hedeflerin doğrultusunda bi devlet üniversitesine yerleş, inan bana şuan yapmayı düşündüğün şeyin aptallık olduğunu anlayacaksın.

• Güçlü asker kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam konu dışı kısmını severim samimi muhabbet tavsiye oluyo burda

• Nerenle düşünüyorsun bilmem ama daha sevdiğini söylemediğin bir kız üniversite mi tercih edeceksin, yazık edersin kendine
  • Hocam yani haklısında yoğun yaşıyom duyguyu yani oturup düşününce mantıksız geliyo ama buna rağmen kurtulamıyom

• xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    Sagol hocam tavsiye icin

• TRI CLICK 0.7 kullanıcısına yanıt
    Hocam vücudumda solucanımaı bir kısım var sanırım bütün bunların sorumlusu o

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.