Şimdi Ara

Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar merak ediyorum da cristiano Ronaldo, Tyler heochlin gibi ünlüler gençken pekte yakisikli değilken ilerleyen zamanlarda nasil oluyor da yakışikli ve karizmatik oluyorlar. Telefonda olduğumdan foto koyamiyorum lütfen bakin siz googleden ne demek istediğimi anlarsiniz. Bu isin sirri neyse bizde bilelim.

Bilgisayara geçtim. Fotograf atayım...
    Tyler heochlin önceki halleri...

Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli... Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli... Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli...

sonraki hali

Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli... Bu degisim nasil oluyor.? Yakisikli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squzcu -- 8 Ocak 2014; 20:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para degiştirir insanı :)
    özel kuaförler vb gibi yerler

Christiano Ronaldo'nun eski fotolarina bakarsanız

• şimdi öncelikle kilo şart tabi ki kas olarak yapılı veya orta halde yapılı bir vücut daha sonra beyaz dişler ve en son yüzüne ve kafa yapına uygun saç ve sakal şekli yalnız o adamda alt yapı var yani elmacık kemiği olsun burnu olsun yüz orantısı olsun hepsi adamda orantılı nerdeyse
    Saç şekli ( burda hangi şeklin yakışacagına nasıl karar verebiliriz.Mesela istanbulda iyi bir kuaför varmı baktığı anda size en yakısacak saç kesimini yapabilecek)

Orijinalden alıntı: squzcu

yani doğustan geleni şekillendirip ortaya en iyisini çıkartıyolarlar.
    Dogru Kilo
    Kas
    Saç şekli ( burda hangi şeklin yakışacagına nasıl karar verebiliriz.Mesela istanbulda iyi bir kuaför varmı baktığı anda size en yakısacak saç kesimini yapabilecek)

kulaklar cikiksa sakin suan milletin yaptigi modeli yaptirma ama yapisiksa gonul rahatligiyla yaptirabilirsin ust az makasla yanlar 3-4 olabilir sonra fon makinesi tarakla yana tararsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bunun gibi bir modelden mi bahsediyorsunuz .?

olabilir ama kulaklar çıkık olmayacak istersen sağa tararsın istersen çapraz
  • KUlaklardan yana sıkıntım yok tam olması gerektiği yerde. Ancak saçlarım dalgalı olduğundan bu modelleri vermek gerçekten zor oluyor. Olup olmadık yerlerde dalgalandığından cok fazla uzatmam mümkün olmuyor. Gerçi hiç uzatıp denemedim en fazla 4-5 ay uzar sonra kestiririm.

• izmirlee2002 İ kullanıcısına yanıt
    Ben pek bi fark göremedim hocam ne olmuş ki :)

Ben pek bi fark göremedim hocam ne olmuş ki :)

göz çukurları elmacık kemiği saçlarının fazlalıklarının yok edilmesi vs vs canlı olarak izlediğinde özellikle yüzündeki bariz estetiği fark edebilirsin ;)
  • Doğrudur hocam ne eskiden nede şuan özcan denizi hic izlemediğimden bilmiyorum. Öyle eestetiğe felan gereknyokta bakimli olmak için bir şeyler yapilmali

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.