Şimdi Ara

bu değerler ne kadar normal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    cpu temp 35c nin üstü çok kullanırsam 40 c üstü oluyor
    normalmi bu değerler?

• 40'ı geçmese iyi olur

ama havalar ısındı yazın işlemci ısıları farkediyor kış aylarına göre
  • 80ne 90 na kadar yolu var arkadaslar o seviyeye geldiğinde zate resetler kendini makina ben amd kullanıyorum hiç bişey yapmasam bile minimum 35 sıcaklık rahat olun yani ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

40 ı geçmese mi ?
    benim cpu 61-62 de dolaşıyor. durum sakat mı yani şimdi. yazın çay demlerim artık cpu nun üstünde

yani 61-62 hoş sıcaklıklar değil... normal sıcaklık 40 derece civarı seyretmesi lazım... 40 geçtiği zaman makinede sorun olabiliyor... psu sorunu olur,termal macun sorunu olur,fan sorunu olur... bir kontrol etmek gerekir

quote:

80ne 90 na kadar yolu var arkadaslar o seviyeye geldiğinde zate resetler kendini makina ben amd kullanıyorum hiç bişey yapmasam bile minimum 35 sıcaklık rahat olun yani ..

hocam 80+ dediğin zaten kritik değerdir...

o değerden sonra işlemcin zarar görebilir.. makineyi kapatan bios'un işlemci ısısı ayarıdır kaça ayarlarsan o zaman kapatır 50'ye ayarla 50 de kapansın....

ben de amd kullanıyorum makine boştayken sıcaklık 27-28 dereceye düşüyor... zaten yaz ayındayız bu dönemde dış ortam sıcaklığı 25-30 ları buluyor...

normal çalışır durumda bir işlemcinin ısısı 30-35 ise ideal durumdadır benim fikrimce...

40 üzeri uygulama sonrası idare edebilir... 50 den sonra kontrol gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar -- 24 Mayıs 2007; 8:27:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baytar

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

40 ı geçmese mi ?
    benim cpu 61-62 de dolaşıyor. durum sakat mı yani şimdi. yazın çay demlerim artık cpu nun üstünde

yani 61-62 hoş sıcaklıklar değil... normal sıcaklık 40 derece civarı seyretmesi lazım... 40 geçtiği zaman makinede sorun olabiliyor... psu sorunu olur,termal macun sorunu olur,fan sorunu olur... bir kontrol etmek gerekir

quote:

80ne 90 na kadar yolu var arkadaslar o seviyeye geldiğinde zate resetler kendini makina ben amd kullanıyorum hiç bişey yapmasam bile minimum 35 sıcaklık rahat olun yani ..

hocam 80+ dediğin zaten kritik değerdir...

o değerden sonra işlemcin zarar görebilir.. makineyi kapatan bios'un işlemci ısısı ayarıdır kaça ayarlarsan o zaman kapatır 50'ye ayarla 50 de kapansın....

ben de amd kullanıyorum makine boştayken sıcaklık 27-28 dereceye düşüyor... zaten yaz ayındayız bu dönemde dış ortam sıcaklığı 25-30 ları buluyor...

normal çalışır durumda bir işlemcinin ısısı 30-35 ise ideal durumdadır benim fikrimce...

40 üzeri uygulama sonrası idare edebilir... 50 den sonra kontrol gerekir

evet 80 dedigim kiritik degerdir bende onu söledim ama sen yanlıs anlamıssın sanırım o degerlere geldiği zaman ısı korkmak gerekir 50 den sonra korkmaya gerek yok amd cok ısınan bi cpu benim makinamda ıslemcının üstünde fan var ve direk islemciye dısardan hava ceken bir fan var daha bu hava sirkülasyonnu dısarıya cekende bi fanım var ben bilgisayarı kastıgım zatem raht 50 goruyo cok uzun acık kalıyo benim makinam ama daha hic bi sorun olmadı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu değerler normal mi??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.